Δευτέρα, 14 Δεκέμβριος 2020 22:02

Αστέρας Τρίπολης- Ατρόμητος 2-0: Επιασε εξάδα με άνετη νίκη (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Ο Αστέρας ήταν καλύτερος στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και με γκολ του Κρεσπί (29') και του Μπαράλες (85') πήρε τη νίκη με 2-0 για την 12η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, ο Αστέρας πήρε μία σημαντική νίκη επικρατώντας 2-0 του Ατρομήτου. Τα χαμόγελα επέστρεψαν στην ομάδα του Ράσταβατς καθώς είχε να πάρει κάποιο τρίποντο από τις 25 Οκτωβρίου.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, σε όλο το παιχνίδι είχαν πολλές ευκαιρίες και τρία δοκάρια και έτσι απολύτως δίκαια πήραν τη νίκη χάρη στα γκολ των Κρεσπί (29') και Μπαράλες (85').

Με αυτόν τον τρόπο ο Αστέρας κατόρθωσε να φτάσει στους 16 πόντους και να σκαρφαλώσει στην 6η θέση του πρωταθλήματος. Από την άλλη, ο Ατρόμητος έμεινε στους 14 πόντους και την 9η θέση.

Ο ΚΡΕΣΠΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΚΟΡ

Ο Αστέρας είχε την υπεροχή στην αναμέτρηση από τα πρώτα λεπτά. Είχε την κατοχή και απειλούσε συνεχώς. Έτσι, στο 29' είδε την ανωτερότητά του να μετουσιώνεται σε γκολ.

Συγκεκριμένα, ο Κώτσιρας έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά, ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά, με τον Τομάσεβιτς να διώχνει πάνω στην γραμμή. Στη συνέχεια ο Κρεσπί μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα από κοντά στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.

ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ

Ο Αστέρας Τρίπολης μπορούσε να βάλει στο πρώτο ημίχρονο και κάποιο δεύτερο γκολ. Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι σημείωσαν 13 τελικές στο πρώτο 45λεπτο από τις οποίες οι έξι είχαν κατεύθυνση προς την εστία του Γιαννιώτη, ο οποίος έκανε κάποιες σημαντικές αποκρούσεις.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Στο 6' ο Αστέρας απείλησε με τον Μπαράλες για πρώτη φορά, με τους γηπεδούχους να πατούν εύκολα στην αντίπαλη περιοχή. Στο 28' ο Κρεσπί εξαπέλυσε μία βολίδα, η μπάλα κόντραρε και σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 35' η ομάδα του Ράσταβατς έχασε νέα ευκαιρία με τον Γιαννιώτη να αποκρούει κεφαλιά του Μπαράλες, με την μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι.

ΤΡΙΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να εμφανίζουν απειλητικό πρόσωπο και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 52' ο Ιγκλέσιας έκανε ένα βολέ με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Ατρομήτου

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ιγκλέσιας έσκαψε πανέμορφα για τον Ριέρα μέσα στην περιοχή, όμως εκείνος από κοντά δεν κατάφερε να πλασάρει επιτυχώς τον Γιαννιώτη, ο οποίος απέκρουσε.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Μετά και το 65ο λεπτό της αναμέτρησης, ο ρυθμός έπεσε. Σε αυτό το σημείο, ο Αστέρας έδειχνε να διαχειρίζεται το παιχνίδι, με τους φιλοξενουμένους να προχωρούν σε αλλαγή, ώστε να παρουσιάσουν ένα διαφορετικό πρόσωπο. Όμως ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να απειλήσει επιδιώκοντας κάποια γεμίσματα, δίχως αντίκρισμα.

ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΜΠΑΡΑΛΕΣ

Στο 85ο λεπτό ο Αστέρας κατάφερε να κλειδώσει την υπόθεση νίκη. Ο Μουνάφο έπεσε στην περιοχή από παρέμβαση του Ρισβάνη και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι.

Ο Μπαράλες ανέλαβε την εκτέλεση και με σκαφτό σουτ στο κέντρο της εστίας έκανε το 2-0, με τον Γιαννιώτη να μην μπορεί να αντιδράσει. Από εκεί και ύστερα, το παιχνίδι είχε πάρει το δρόμο του και έτσι ο Αστέρας πήρε μία σημαντική νίκη.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας (82' Ρούμπεν Γκαρθία), Αλβάρες, Σουάρεθ, Καστάνο, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Γκόμεζ (18' Ριέρα), Σίτο (61' Λ. Φερνάντεθ), Μπαράλες, Κρέσπι (83' Τιλίκα).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Γκάλο, Γκαλβάο, Γούτας, Τομάσεβιτς (72' Ρισβάνης), Νάτσος, Χαρίσης (56' Αγκάγιεφ), Μουνίθ (57' Ούμπιδες), Ενσικουλού (46' Κωτσόπουλος), Νταβιώτης, Μανούσος (56' Χριστοδουλόπουλος).

Πηγή: sport24.gr