Τρίτη, 15 Δεκέμβριος 2020 12:02

Τεχνητός χλοοτάπητας στο γήπεδο του Μεσσηνιακού!

Γράφτηκε από τον

Με την αλλαγή του χλοοτάπητα θα ξεκινήσει η πρώτη φάση των έργων στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Το ιστορικό γήπεδο θα εξελιχθεί σε αθλητικό κέντρο και μία από τις σημαντικότερες αλλαγές είναι ότι θα αποκτήσει για πρώτη φορά τεχνητό χλοοτάπητα!

Παραδόθηκε χθες η μελέτη

Αντιπροσωπεία του Μεσσηνιακού επισκέφτηκε μάλιστα χθες τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο και του παρέδωσε τη σχετική μελέτη για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα. Την
αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο πρόεδρος Παναγιώτης Στασινόπουλος, ο αντιπρόεδρος. Σταύρος Χριστόπουλος και ο ταμίας Χρήστος Ζερίτης. Θυμίζουμε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει προγραμματίσει να υλοποιήσει έργο αναβάθμισης του γηπέδου του Μεσσηνιακού με εγκατάσταση τεχνητού χλοοτάπητα. Κάτι που είχε συμφωνηθεί σε προηγούμενη συνάντηση του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα με το προεδρείο του συλλόγου, κατά την οποία είχε ανακοινώσει την ένταξη στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας, έργο 300.000 ευρώ, ενώ ο καλαματιανός σύλλογος είχε δεσμευτεί για την εκπόνηση της σχετικής μελέτης. Ο αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος ευχαρίστησε το προεδρείο του συλλόγου για την άμεση ανταπόκριση και την έγκαιρη εκπόνηση της μελέτης βελτίωσης των αθλητικών υποδομών του γηπέδου και δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα δρομολογηθούν οι ενέργειες για την υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου, που όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης «βελτιώνουμε και αναβαθμίζουμε τις εγκαταστάσεις του ιστορικού και αρχαιότερου αθλητικού συλλόγου του νομού μας».

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ