Δευτέρα, 26 Μάιος 2014 20:01

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Σε καλό κλίμα η πρώτη επαφή με Μεσσηνιακό για το γήπεδο

Γράφτηκε από τον

Η "Μαύρη Θύελλα" θέλει , ως γνωστόν, να αλλάξει έδρα τη νέα σεζόν και από το Δημοτικό Στάδιο της πόλης να μετακομίσει στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Γι' αυτό και την περασμένη εβδομάδα υπήρξε επαφή του προέδρου της Καλαμάτας Γιώργου Ράλλη με τον αντιπρόεδρο του Μεσσηνιακού Γιώργο Νταβουτιάν.


Οι δύο άνδρες τα είπαν σε καλό κλίμα, με την πλευρά του Μεσσηνιακού να αναφέρει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραχωρήσει το γήπεδό της στην Καλαμάτα.
Αρκεί βέβαια να ικανοποιηθεί οικονομικά στους όρους που θα θέσει.  Ο κ. Νταβουτιάν θα μεταφέρει στο διοικητικό συμβούλιο του Μεσσηνιακού όσα ειπώθηκαν με τον κ. Ράλλη ώστε να αποφασιστεί πως θα πράξει ο ιστορικός σύλλογος.
Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι η πρώτη επαφή είχε διερευνητικό χαρακτήρα και είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις γι' αυτό το θέμα.
Στο Μεσσηνιακό αυτή τη εβδομάδα το βάρος πέφτει στη διοργάνωση των Παπαφλεσσείων και  οι όποιες εξελίξεις θα τρέξουν στις αρχές του Ιουνίου.  Οσον αφορά το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν,  θα πρέπει να περιμένουμε τη γενική συνέλευση της "Μαύρης Θύελλας" που θα γίνει  το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου,
Η συνέλευση θα περιλαμβάνει και εκλογές για νέα διοίκηση με τον Γ. Ράλλη να είναι διατεθειμένος να συνεχίσει και να ψάχνει συμπαίκτες που θα στηρίξουν οικονομικά τη νέα προσπάθεια.
Δεν αποκλείεται όμως μέχρι τότε να εκδηλωθεί  ενδιαφέρον και από άλλα άτομα.
Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα και τα πάντα είναι ανοιχτά όσον αφορά τον προπονητή και το ρόστερ.
Είναι πάντως δεδομένο πως θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές ώστε η Καλαμάτα να μπορέσει να κάνει πρωταθλητισμό και να ανέβει επιτέλους στη Β' εθνική.