Δευτέρα, 26 Μάιος 2014 20:06

Ετοιμος ο Πάμισος για την 3η σερί νίκη με Ερμή Κιβερίου

Γράφτηκε από τον

Μετά τη Σπάρτη και τον Πανθυρεατικό, ο Πάμισος θέλει να νικήσει μεθαύριο στη Μεσσήνη (5 μ.μ.) και τον Ερμή Κιβερίου ώστε να βρεθεί μια ανάσα από την άνοδο στη Γ' εθνική.


Με νίκη οι Νησιώτες θα διατηρήσουν, τουλάχιστον το +3 από τη Σπάρτη και θα χρειάζονται ένα βαθμό στο μεταξύ τους ματς την Κυριακή ώστε σφραγίσουν την πρωτιά. Επιπλέον θα βγάλουν νοκ - άουτ τον Ερμή, ο οποίος είναι αήττητος στα μπαράζ ανόδου μετρώντας τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Κάτι που φανερώνει το βαθμό δυσκολίας που έχει ο αυριανός αγώνας για τον Πάμισο.
Οι Νησιώτες ποντάρουν βέβαια στην έδρα τους, μιας και στη Μεσσήνη δεν …νικάει κανείς όσον αφορά το πρωτάθλημα και το μπαράζ. Σε 17 αγώνες ο απολογισμός είναι 13 νίκες και 4 ισοπαλίες. Στα μπαράζ μάλιστα ο Πάμισος έχει κρατήσει και το μηδέν στην άμυνα ενώπιον του κοινού του, ενώ γενικότερα έχει 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Αυτή με τους πρωταθλητές Αργολίδας στην πρεμιέρα.
Το μεθαυριανό είναι το τελευταίο εντός έδρας ματς για τη φετινή σεζόν και οι ιθύνοντες προσμένουν από τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών". Η μέρα δεν είναι βέβαια και η καλύτερη, αλλά και με τη Σπάρτη Τετάρτη είχε παίξει ο Πάμισος και το Στάδιο της Μεσσήνης γνώρισε μεγάλες στιγμές.


Ολοι ετοιμοπόλεμοι

Στο γήπεδο επέστρεψαν σήμερα οι παίκτες του Παμίσου μετά το ρεπό της Κυριακής. Οι Σπύρος Τσίκινης και Νίκος Γεωργακλής βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζουν όλους τους παίκτες, μιας και οι Αντωνίου, Κωτσάκης εξέτισαν την ποινή τους. Ετσι οι πρωταθλητές Μεσσηνίας θα παραταχθούν με ιδανική 11άδα και με τη ψυχολογία στα ύψη από τη μέχρι τώρα πορεία.
Ο Πάμισος βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και στις τάξεις των παικτών του υπάρχει μεγάλη ¨δίψα" για την 3η σερί νίκη που θα κάνει πιο ορατή τη Γ' εθνική.
Η προετοιμασία για τον Ερμή Κιβερίου θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα μέσα σε αισιόδοξο κλίμα.
Ο Σπ. Τσίκινης ξεκαθαρίζει ότι το μυαλό όλων βρίσκεται στον Ερμή και ουδείς σκέφτεται το ντέρμπι που θα κρίνει όπως όλα δείχνουν την πρωτιά με τη Σπάρτη. Κάθε παιχνίδι άλλωστε είναι διαφορετικό και έχει τη δική του ιδιαιτερότητα.


Σφυρίζει ο Ανδρονικίδης

O κ. Ανδρονικίδης από τον Πειραιά θα διαιτητεύσει το αυριανό παιχνίδι του Παμίσου με τον Ερμή  έχοντας βοηθούς τους Σγάντζο και Κουρομιχελάκη από τον ίδιο σύνδεσμο.