Δευτέρα, 26 Μάιος 2014 19:30

Και η Μπενφίκα στο... χορό για Μανωλά

Γράφτηκε από τον

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Χέρενφεν και τη Γαλατασαράι για την απόκτηση των Φινμπόγκασον και Άμραμπατ, αλλά την ίδια ώρα περιμένει προτάσεις για δικούς του παίκτες.

Ο Κώστας Μανωλάς εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ομάδων του εξωτερικού, όπως η Λίβερπουλ και η Νάπολι, αλλά τις τελευταίες μέρες το όνομά του έχει ανέβει ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Μπενφίκα.

Τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, που ασχολούνται με την περίπτωσή του αυξάνονται και όλα δείχνουν πως οι «αετοί» της Λισαβόνας ετοιμάζουν επίσημη κρούση για τον Έλληνα αμυντικό, που αυτή την περίοδο προετοιμάζεται για το Μουντιάλ.

Η φωτογραφία του Μανωλά βρίσκεται στο πρωτοσέλιδο της «O' Jogo» τη Δευτέρα (26/5) και παρουσιάζεται ως επικρατέστερος αντικαταστάτης του Εζεκιέλ Γκαράι, στον οποίο έχει μπει πωλητήριο.

Ο 23χρονος «ερυθρόλευκος» στόπερ μπήκε στο στόχαστρο της Μπενφίκα από τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, στο ένα εκ των οποίων (στο Καραϊσκάκη) είχε σκοράρει, χαρίζοντας τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Έκτοτε, οι Πορτογάλοι τον έχουν τσεκάρει και σε άλλα παιχνίδια και έχουν πειστεί πως μπορεί να αντικαταστήσει τον Αργεντίνο αμυντικό.

Η Μπενφίκα πιθανότητα να κάνει την κίνησή της πριν το Μουντιάλ, αλλά στον Ολυμπιακό θα προτιμούσαν να έχει ολοκληρωθεί το Παγκόσμιο, καθώς σε περίπτωση καλών εμφανίσεων του Μανωλά η τιμή του θα εκτοξευτεί.

Για την ώρα πάντως η τιμή του 23χρονου στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο κοστολογείται γύρω στα 8-10 εκ. ευρώ.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR