Πέμπτη, 17 Δεκέμβριος 2020 15:17

Κλείνει ξανά το ΟΑΚΑ λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου

Γράφτηκε από τον
Κλείνει ξανά το ΟΑΚΑ λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου

Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ΟΑΚΑ είναι πολύ κακή, το γήπεδο κλείνει για τρίτη φορά και θα τεθεί προς διάθεση στις 18 Ιανουαρίου.

Για μια ακόμη φορά κλείνει το ΟΑΚΑ. Στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό (1-1) το χορτάρι ήταν σε κακή κατάσταση και θα πρέπει να γίνουν εκ νέου βελτιωτικά έργα προκειμένου να μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκ νέου.
Οι εργασίες που είχαν γίνει, δεν απέδωσαν και από τα πρώτα τρεξίματα που έκαναν οι ποδοσφαιριστές, ο αγωνιστικός χώρος έγινε πολύ κακός, επηρεάζοντας ασφαλώς και το θέαμα, αλλά και τη σωματική ακεραιότητα όσων αγωνίζονταν εκείνη τη στιγμή.

Έτσι, λοιπόν, πάρθηκε απόφαση να κλείσει ξανά, να γίνουν βελτιώσεις που αυτή τη φορά θα διαρκέσουν και από τις 18 Ιανουαρίου να μπορεί να τεθεί προς διάθεση.
Ο Παναθηναϊκός θα παίξει με Αστέρα και ΑΕΛ στη Λεωφόρο στις 3 και 10 Ιανουαρίου, με την προοπτική... μονιμοποίησης, ενώ ψάχνεται η ΑΕΚ που έχει ματς με Βόλο και Παναιτωλικό στις 21/12 και στις 6/1. Αν όλα πάνε καλά, θα μπορεί να παίξει στο ΟΑΚΑ με τον Ατρόμητο στις 18 Ιανουαρίου.
Πηγή: sport24.gr