Πέμπτη, 17 Δεκέμβριος 2020 19:31

Δέκα χρόνια στον πίνακα διεθνών βοηθών διαιτητών ο Ηλίας Αλεξέας

Γράφτηκε από τον

Δύο νέους Έλληνες διαιτητές περιλαμβάνει η λίστα των διεθνών διαιτητών για το 2021 καθώς για την επόμενη χρονιά ο διαιτητής Βασίλειος Φωτιάς και ο επόπτης Ανδρέας Μεϊντανάς πήραν "προαγωγή" και έγιναν διεθνείς.

Ο Φωτιάς τη σεζόν που διανύουμε έχει πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια του και ένα εκ των τελευταίων ήταν το ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης όπου απέβαλε τον Καντουρί με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Παράλληλα από το 2021 διεθνείς διαιτητές στην κατηγορία VAR θα είναι οι Αναστάσιος Σιδηρόπουλος και Αναστάσιος Παπαπέτρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως διεθνής βοηθός διαιτητή συνεχίζει να είναι και το 2021 ο Ηλίας Αλεξέας. Ο Μεσσήνιος ρέφερι έγινε διεθνής το 2012 και συμπληρώνει αισίως δέκα χρόνια!

Συγκεκριμένα οι Έλληνες διεθνείς διαιτητές για το 2021 θα είναι οι: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, Αναστάσιος Παπαπέτρου, Ιωάννης Παπαδόπουλος, Αθανάσιος Τζήλος, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, Εμμανουήλ Σκουλάς, Βασίλειος Φωτιάς.

Όσο για τις γυναίκες που είναι διεθνείς είναι: Ελένη Αντωνίου, Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, Αλεξάνδρα Δεληγιάννη

Στους βοηθούς διαιτητές έχουμε τους: Πολυχρόνη Κωσταρά, Λάζαρο Δημητριάδη, Χρύσα Κουρομπύλια, Τρύφων Πετρόπουλο, Κωνσταντίνο Νικολαϊδη, Βασίλειο Νικολακάκη, Ρέινχαρντ Μπουξμπάουμ, Χασάν Κούλα, Ηλία Αλεξέα, Ιορδάνη Απτόσογλου, Ανδρέα Μειντανά.

Και στις γυναίκες οι: Γεωργία Κομισοπούλου, Ζωή Παπαδόπουλου, Μαρία Δέτση

Στη νέα κατηγορία Βίντεο βοηθοί διαιτητές VAR έχουμε τους:

Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, Αναστάσιος Παπαπέτρου.

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ