Δευτέρα, 26 Μάιος 2014 19:33

Μπεργκ: "Ο Παναθηναϊκός απέρριψε όλες τις προτάσεις που είχε για μενα"

Γράφτηκε από τον
Μπεργκ: "Ο Παναθηναϊκός απέρριψε όλες τις προτάσεις που είχε για μενα"

Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Μάρκους Μπεργκ, που πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν και οδήγησε το «Τριφύλλι» στις επιτυχίες.

Ο Σουηδός προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, αλλά οι «πράσινοι» ήταν ξεκάθαροι σε κάθε πρόταση σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως δημοσιότητας.

«Ο παίκτης δεν πωλείται», έλεγαν χαρακτηριστικά, αφού αρχικά είχαν ενημερωθεί από τον ίδιο τον παίκτη πως επιθυμεί να παραμείνει στο σύλλογο.

Πριν λίγο καιρό στη Σουηδία υποστήριζαν πως ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση της Σάντερλαντ, ενώ πλέον ο Μπεργκ επιβεβαίωσε πως όντως υπήρξαν προσφορές.

«Συζήτησα με την ομάδα και δεν θέλουν να με αφήσουν να φύγω. Υπήρχαν προτάσεις για μένα, αλλά ο σύλλογος τις απέρριψε και είπε πως δεν πωλούμαι. Δεν ξέρω για ποιες ομάδες πρόκειται», δήλωσε στα ΜΜΕ της πατρίδας του και πρόσθεσε. «Είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό και βρίσκομαι στην ομάδα μόνο για ένα χρόνο».

Ερωτηθείς για τα συναισθήματά του για το ότι αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης στη Σούπερ Λίγκα είπε πως «είναι κάτι πολύ καλό. Δείχνει ότι έκανα κάτι καλό. Ήταν μια υπέροχη σεζόν», ενώ για το μέλλον του στην Εθνική Σουηδίας, στην οποία επέστρεψε με τις καλές του φετινές εμφανίσεις τόνισε ότι «ελπίζω να παίξω περισσότερο. Μακάρι να δημιουργήσω κάποιες ευκαιρίες ή να πετύχω κάποια γκολ και να βοηθήσω την ομάδα».

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR