Δευτέρα, 21 Δεκέμβριος 2020 11:03

ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΣ: "Δεν θα αλλάξει η προκήρυξη στη SL2"

Γράφτηκε από τον

Για το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ, την έναρξη του πρωταθλήματος της SL2, αλλά και το ενδεχόμενο αλλαγή της προκήρυξης μίλησε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος στο "Trikala Score".

Ο πρόεδρος της Super League 2 - Football League ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγής της προκήρυξης του πρωταθλήματος στη Sl2.
“Δεν τίθεται θέμα αλλαγής της προκήρυξης του πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί κανονικά με δύο γύρους και πλέι οφ και πλέι άουτ. Εάν καταργηθούν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, θα είναι λιγότερα και τα χρήματα που θα μας δώσει για τα τηλεοπτικά η ΕΡΤ”.. Σχετικά με το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ ο κ. Λεουτσάκος είπε: “Αυτή ήταν η καλύτερη προσφορά που μπορούσε να υπάρξει και μιλάμε για το ποσό των 4,3 εκ. για τη SL2 και τη FL. Η κρατική τηλεόραση μας πρότεινε 4 εκατ. αλλά κατόπιν δικών μου πιέσεων φτάσαμε στα 4,3. Πλέον στο Δ.Σ της Τρίτης αυτό που μένει είναι να επικυρωθεί η εν λόγω συμφωνία. Δεν υπάρχει άλλωστε και άλλη επιλογή εδώ που έχουμε φτάσει, καθώς σε κάθε άλλη περίπτωση οι ομάδες θα μείνουν χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο”..
Τέλος για την έναρξη του πρωταθλήματος δήλωσε: “Εμείς θα πιέσουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα όσο πιο γρήγορα, διότι αν καθυστερήσουμε και μετά τις γιορτές έχουμε αύξηση των κρουσμάτων υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη μας επιτρέψουν να αρχίσουμε.
Πιθανή ημερομηνία έναρξης είναι το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιανουαρίου, αλλά θα το παλέψουμε και για το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 2-3 Ιανουαρίου.
Το πιο βασικό είναι οι ομάδες να τηρούν το υγειονομικό πρωτόκολλο και αυτό να συνεχιστεί, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει το πρωτάθλημα της SL2 να διεξαχθεί κανονικά φέτος”.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ