Τετάρτη, 23 Δεκέμβριος 2020 12:24

ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Νέος τεχνικός ο Μάλαμας

Γράφτηκε από τον

Λίγες μέρες έμεινε κενή η θέση του προπονητή στην ΑΕΚ Καλαμάτας, καθώς η νέα διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον Παντελή Μάλαμα.

Ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα Πεταλιδίου θα αντικαταστήσει στον πάγκο τον Λάκη Σπάλλα, ο οποίος σε πέντε αγωνιστικές στην Α1 τοπική είχε απολογισμό δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Ο Μάλαμας έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες της Εύβοιας, ενώ έχει διατελέσει και διαιτητής Σούπερ Λίγκας.

Επίσκεψη στη "Στέγη της εκκλησίας"

Στο μεταξύ αντιπροσωπεία της ΑΕΚ, επισκέφτηκε χθες το Ιδρυμα Προστασίας Απόρων Ανιάτων “Η στέγη της Εκκλησίας” και έδωσε γλυκίσματα, εδέσματα, και αναμνηστικά της ομάδας, δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο. Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο πρόεδρος Γιώργος Ασημακόπουλος, ο αντιπρόεδρος Κώστας Μαυροειδής, ο ταμίας και υπεύθυνος επικοινωνίας Κώστας Τριαντόπουλος, το μέλος Διονύσης Σκόκος, ο προπονητής Παντελής Μάλαμας και οι ποδοσφαιριστές Τζανέτος Κατσαρέας και Χρήστος Μπαστακός. Μαζί τους ήταν και οι Γιώργος Μαρκάκης και Κώστας Καρταλιας, εκπρόσωποι του τοπικού συνδέσμου της ΑΕΚ “Ορίτζιναλ Καλαμάτας”. Τους ανθρώπους της καλαματιανής ομάδας υποδέχτηκε ο διευθυντής του Ιδρύματος Παναγιώτης Μπιτσάνης, που από την πλευρά του, προσέφερε μια εικόνα.