Τετάρτη, 28 Μάιος 2014 06:44

Ο Πάμισος υποδέχεται τον Ερμή Κιβερίου και με νίκη θα βρεθεί μια ανάσα από την Γ' εθνική

Γράφτηκε από τον
Ο Πάμισος υποδέχεται τον Ερμή Κιβερίου και με νίκη θα βρεθεί μια ανάσα από την Γ' εθνική

Μετά από μια εβδομάδα οι πρωταθλήτριες ομάδες των Ενώσεων όλης της χώρας ρίχνονται σήμερα και πάλι στη μάχη των μπαράζ για την άνοδο στη Γ' εθνική.


Στον 13ο όμιλο,  ο Πάμισος θα υποδεχτεί στις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης τον Ερμή Κιβερίου, ενώ την ίδια ώρα στο Αστρος ο Πανθυρεατικός θα παίξει με την Α.Ε. Σπάρτης.
Οι Νησιώτες οδηγούν την κούρσα με 7 βαθμούς,  ακολουθεί η Σπάρτη με 4, ο Ερμής με 3 και ο Πανθυρεατικός με 1. Ο τελευταίος έχει χάσει ουσιαστικά τις  ελπίδες για πρωτιά και η σημερινή 4η αγωνιστική θα δείξει αν ο Πάμισος θα μονομαχήσει μέχρι τέλους με τους Λάκωνες ή θα μπει στο… κόλπο και η ομάδα της Αργολίδας.
Ο Ερμής αγνοεί μεν τη νίκη σ' αυτό το μίνι πρωτάθλημα, αλλά από την άλλη δεν έχει χάσει και με διπλό θα μειώσει στον ένα βαθμό τη διαφορά από τον Πάμισο που είναι αήττητος στα μπαράζ, αλλά και στη Μεσσήνη (13 νίκες και 4 ισοπαλίες).
Επιπλέον ο Πάμισος μετρά δύο σερί νίκες με Σπάρτη και Πανθυρεατικό και αν τριτώσει το… καλό θα βρεθεί μια ανάσα από τη Γ' εθνική, καθώς θα θέλει ένα βαθμό την προτελευταία αγωνιστική με τη Σπάρτη για να σφραγίσει την πρωτιά στον όμιλο.
Η ομάδα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα αγωνιστεί σήμερα με την πλάτη στον… τοίχο, αφού μόνο με νίκη θα δικαιούται να ελπίζει ότι θα ανατρέψει τα δεδομένα.
Στον Πάμισο σκέφτονται μόνο το δικό τους παιχνίδι και ευελπιστούν ότι θα έχουν τη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου, όπως συνέβη και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια.  Πρόκειται άλλωστε για το τελευταίο φετινό εντός έδρας ματς  και ιδιαίτερα κρίσιμο στη μεγάλη μάχη για την άνοδο στην Γ' εθνική.


Με σημαντικές απουσίες ο Ερμής

Η προετοιμασία του Παμίσου για τον σημερινό αγώνα ολοκληρώθηκε χθες με προπόνηση στο Στάδιο της Μεσσήνης. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα από τραυματισμούς ή τιμωρίες. Οι Αντωνίου και Κωτσάκης εξέτισαν την ποινή τους και τέθηκαν στη διάθεση των Σπύρου Τσίκινη και Νίκου Γεωργακλή.
Αντίθετα ο Ερμής θα αγωνιστεί και σ' αυτό το ματς με σημαντικές απουσίες.  Οι Κοζιώτης και Φίλης θα εκτίσουν την τέταρτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής τους, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του τραυματία Αρδάμη. Ο Καζάς επιστρέφει από τιμωρία, ενώ ερωτηματικό υπάρχει με τον Μπεξή… Ο έμπειρος επιθετικός συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες (στους αγώνες μπαράζ και νωρίτερα στο κύπελλο ερασιτεχνών) και από τον Ερμή περιμένουν απάντηση από την ΕΠΟ για το αν μετρούν σε αυτή τη φάση οι κίτρινες κάρτες.
Ο Λούκας Κούρος αναγνωρίζει ότι ο Πάμισος διαθέτει δυνατή έδρα, αλλά εκτιμά ότι η ομάδα του είναι ισάξια αγωνιστικά τόσο με τους Νησιώτες, όσο και με τη Σπάρτη και θα τα δώσει όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα.
Τέλος, να σημειωθεί ότι τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Ανδρονικίδης από τον Πειραιά με βοηθούς τους Σγάντζο και Κουρομιχελάκη από τον ίδιο σύνδεσμο.