Τετάρτη, 28 Μαϊος 2014 07:26

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Αισιοδοξία για μετακόμιση στο γήπεδο «Στ. Παπαδόπουλος» αλλά και για το προπονητήριο

Γράφτηκε από τον

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός (προπονητής - παίκτες) θα αργήσει στην "Μαύρη Θύελλα", αφού οι άνθρωποι της δεν βιάζονται, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα δήλωσε στο «Notosport" ο πρόεδρος Γιώργος Ράλλης.
Το βάρος αυτό το διάστημα λοιπόν πέφτει αφενός στην αναζήτηση συμπαικτών που θα στηρίξουν οικονομικά την ομάδα και αφετέρου στο γηπεδικό.


Οι «μελανόλευκοι» θέλουν να αφήσουν το Δημοτικό Στάδιο και να μετακομίσουν στο γήπεδο «Στ. Παπαδόπουλος» (Μεσσηνιακού) για την νέα χρονιά.
Μετά την πρώτη κουβέντα που έγινε ανάμεσα στον Ράλλη και τον αντιπρόεδρο του Μεσσηνιακού Γιώργο Νταβουτιάν προέκυψε ότι οι «πράσινοι» δεν έχουν πρόβλημα, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά.
Στις τάξεις της Καλαμάτας λοιπόν θεωρούν ότι - και με βάση τα όσα άκουσαν στην πρώτη κουβέντα - στην επόμενη συζήτηση που θα γίνει θα βρεθεί η φόρμουλα που θα ικανοποιήσει και τις δύο ομάδες, ώστε να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Το προπονητήριο
και οι… δυσκολίες του

Από εκεί και πέρα, στο μελανόλευκο στρατόπεδο αισιοδοξούν και για το προπονητήριο που φιλοδοξεί να κατασκευάσει η ομάδα με την συνεργασία του Δήμου στο γήπεδο του Παμμεσσηνιακού στην Αγία Τριάδα.
Αυτό που τονίζουν είναι ότι σύντομα (πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα) θα γνωρίζουν τον ακριβή χώρο που θα έχουν στην διάθεση τους από τον Δήμο. Προς το παρών έχει παραχωρηθεί ένας χώρος, ο οποίος όμως ενδέχεται να διευρυνθεί με ένα ακόμη κομμάτι.
Πρέπει πάντως να τονίσουμε εδώ πως ακόμη και οι άνθρωποι της Καλαμάτας παραδέχονται ότι η κατασκευή του προπονητηρίου σε κάθε περίπτωση θα καθυστερήσει αρκετά. Γνωρίζουν ότι θα χρειαστούν αρκετά χρήματα καθώς και η συμβολή του Δήμου. Ωστόσο πρόκειται για ένα έργο που θα μείνει στην ομάδα για πάντα, για αυτό και λένε ότι το ζητούμενο είναι να γίνει, έστω και με καθυστέρηση.
Φυσικά πρέπει να τονίσουμε ότι η "Μαύρη Θύελλα" έχει από πέρυσι στη διάθεση της το χώρο, χωρίς να έχει κάνει σχεδόν τίποτα το προηγούμενο διάστημα. Ήδη δηλαδή υπάρχει ένας προβληματισμός όσον αφορά το αν είναι σε θέση η διοίκηση της ομάδας να προχωρήσει στην κατασκευή. Ο χρόνος θα δείξει πως θα εξελιχθεί αυτό το θέμα...

Η γενική συνέλευση

Οσον αφορά την εκλογική γενική συνέλευση, αυτή προγραμματίζεται για το τέλος του Ιουνίου. Ο Ράλλης και οι συνεργάτες του φαίνεται πως θέλουν να συνεχίσουν, ενώ προς το παρών δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος άλλος που επιθυμεί να βγει μπροστά.