Τετάρτη, 28 Μάιος 2014 16:59

Ο Πάμισος έχασε 2-1 στη Μεσσήνη από τον Ερμή Κιβερίου, η Σπάρτη νίκησε 3-0 στο Αστρος, η βαθμολογία και το πρόγραμμα

Γράφτηκε από τον

Τελικό 1-2. Πρώτη ήττα του Παμίσου στη Μεσσήνη από τον Ερμή Κιβερίου. Στο Αστρος, η Σπάρτη νίκησε 3-0 τον Πανθυρεατικό. Μετά τα σημερινά αποτελέσματα στο κόλπο της ανόδου μπήκε για τα καλά και ο Ερμής Κιβερίου ο οποίος μάλιστα έχει εντός έδρας τα δύο τελευταία παιχνίδια, πρώτα με Πανθυρεατικό και τελευταία αγωνιστική με την Σπάρτη!
Ο Πάμισος αντίθετα έχει πλέον μπροστά του δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις. Φυσικά εξακολουθεί να κρατά την τύχη στα χέρια του αφού με δύο νίκες θα είναι αυτός ο πρωταθλητής. Πολλά θα κριθούν στο ματς της Κυριακής στην Σπάρτη, όπου ο Πάμισος πια είναι υποχρεωμένος να πάει για διπλό, αφού σε περίπτωση ισοπαλίας θα κινδυνεύσει να χάσει την πρώτη θέση από τον Ερμή.

ΜΠΑΡΑΖ - 13ος ΟΜΙΛΟΣ

Η βαθμολογία
(σε 4 αγώνες)
1. Πάμισος    8-4    7
2. Α.Ε. Σπάρτης    6-1    7
3. Ερμής Κιβερίου    4-3    6
4. Πανθυρεατικός    0-10    1

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κυριακή 1/6
Σπάρτη - Πάμισος
Ερμής Κιβερίου - Πανθυρεατικός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τετάρτη 4/6
Ερμής Κιβερίου - Σπάρτη
Πανθυρεατικός - Πάμισος

 

 

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

69' Σοκ για τον Πάμισο δέχεται δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά και πλέον χάνει 1-2. Βαρβουλέτος στο 67' και Κορωνίδης στο 68' τα γκολ του Ερμή.

63' Παραμένει το 1-0 στη Μεσσήνη, χωρίς κάτι ιδιαίτερο στο β΄ημίχρονο. Παραμένει και το 0-1 υπέρ της Σπάρτης στο Αστρος.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στη Μεσσήνη

45' Ημίχρονο 1-0 ο Πάμισος ο οποίος είναι καλύτερος και δίκαια είναι μπροστά στο σκορ. Στο Αστρος η Σπάρτη πέτυχε γκολ στο 43' και προηγείται 0-1 ενώ μετά το γκολ είχαμε επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δύο αποβολές, μια για κάθε ομάδα.

30' 1-0 ο Πάμισος! Σέντρα Αντωνίου, ο Μανωλόπουλος με κεφαλιά ανοίγει το σκορ! Στο Αστρος παραμένει το 0-0 με την Σπάρτη να έχει την υπεροχή.

24 Δοκάρι ο Πάμισος με τον Αντωνίου

15' Στο Αστρος παραμένει το 0-0 με την Σπάρτη να έχει μπει πιο δυνατά στο ματς και να έχει χάσει δύο ευκαιρίες.

14' Πρώτη φάση για τον Πάμισο με τον Αντωνίου να βρίσκει τον Πατσιώτη στην περιοχή, όμως το σουτ του τελευταίου μπλόκαρε ο Σωτηρόπουλος.

8' Η σύνθεση του Ερμή: Σωτηρόπουλος, Διαμαντής, Δρούγκας, Δρούλιας, Σελής, Καζάς, Καλυβόπουλος, Σαμαρτζής, Μουζακιώτης, Δημάκος, Σαρρής.

3' Περίπου 400 φίλοι του Παμίσου στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης

2' Η σύνθεση του Παμίσου: Ανδρέου, Μωράκης, Φιλόπουλος, Ι. Τρίψας, Χρ. Τρίψας, Κωτσάκης, Αλεβίζος, Ηλιόπουλος, Μανωλόπουλος, Αντωνίου, Πατσιώτης.

1' Ξεκίνησε το ματς στη Μεσσήνη ανάμεσα στον Πάμισο και τον Ερμή Κιβερίου, για την 4η αγωνιστική των μπαράζ για άνοδο στην Γ' εθνική. Στο άλλο ματς παίζουν Πανθυρεατικός - Σπάρτη ενώ στη βαθμολογία του ομίλου ο Πάμισος έχει 7 βαθμούς, η Σπάρτη 4, ο Ερμής 3 και ο Πανθυρεατικός ένα βαθμό.

Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξη του αγώνα.