Τετάρτη, 28 Μάιος 2014 20:59

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Αύριο η τελευταία προπόνηση της σεζόν

Γράφτηκε από τον

Την τελευταία τους προπόνηση θα πραγματοποιήσουν αύριο Πέμπτη στο γήπεδο «Στ Παπαδόπουλος» οι παίκτες του Μεσσηνιακού. Τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές θα πουν… καλό καλοκαίρι, κλείνοντας μια χρονιά που ξεκίνησε με καλές προϋποθέσεις αλλά δυσάρεστη κατάληξη αφού οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να αποφύγουν τον υποβιβασμό από την Γ' εθνική και έτσι την νέα χρονιά επιστρέφουν στην Α' τοπική της Μεσσηνίας.


Το θετικό για την Μεσσηνιακή ομάδα είναι ότι ο Σταύρος Παπαδόπουλος έχει εκφράσει την πρόθεση του να συνεχίσει και να θέσει ως σκοπό την δημιουργία μιας ομάδας που θα κάνει πρωταθλητισμό στο τοπικό πρωτάθλημα και θα επιστρέψει στην Γ' εθνική.
Την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν λοιπόν να γίνονται οι πρώτες κουβέντες μεταξύ Παπαδόπουλου και Δημήτρη Τσάκωνα όσον αφορά τον σχεδιασμό της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Το βέβαιο είναι ότι θα αποχωρήσουν αρκετοί ποδοσφαιριστές της φετινής ομάδας. Το γενικό πλάνο που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ότι θα πρέπει να μείνει ένα μέρος του φετινού βασικού κορμού και να πλαισιωθεί από τα νεαρά ταλαντούχα παιδιά που διαθέτει η ομάδα.