Πέμπτη, 29 Μάιος 2014 13:10

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: «Το πρώτο ματς είναι και το πιο σημαντικό»

Γράφτηκε από τον
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: «Το πρώτο ματς είναι και το πιο σημαντικό»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Μεσσήνιος αμυντικός Σωκράτης Παπασταθόπουλος, τονίζοντας πως η Εθνική βρίσκεται ακόμη σε στάδιο προετοιμασίας, προκειμένου να εμφανιστεί έτοιμη για το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Ο διεθνής αμυντικός σήμερα στους εκπροσώπους τίτλου για το σημαντικό φιλικό με την Πορτογαλία, αλλά και τη σημασία του πρώτου αγώνα στη Βραζιλία.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Είμαστε ακόμη σε στάδιο προετοιμασίας. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για τα παιχνίδια του Μουντιάλ που θα γίνουν σε 20 μέρες. Για τον λόγο αυτό θα δώσουμε φιλικά παιχνίδια, έτσι ώστε να βελτιωθούμε», ανέφερε αρχικά.
Για το ματς με Πορτογαλία: «Πάνω από όλα πρέπει να δείξουμε τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις και μετά το παιχνίδι θα δούμε αν θα είμαστε ικανοποιημένο».
Για το Μουντιάλ: «Το πρώτο παιχνίδι είναι και το σημαντικότερο. Αν κερδίσουμε έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε ακόμη και με 4 πόντους, όπως έγινε το 2004 στο Euro».
Για τη φάση των ομίλων: «Είναι ένας πολύ δύσκολος όμιλος. Ολοι μπορούν να νικήσουν όλους. Πρέπει σίγουρα να πάρουμε κάτι θετικό με την Κολομβία. Ακόμη κι αν ηττηθούμε όμως, δεν χάθηκε τίποτα. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και πρέπει να δώσουμε το 100%».
Το κλίμα στην Εθνική: «Ανέκαθεν το κλίμα ήταν εξαιρετικό και αυτό βοηθά όλους τους παίκτες ψυχολογικά».
Κλείνοντας σημείωσε: «Πάντα όταν παίζουμε για την Ελλάδα, είμαστε περήφανοι που παίζουμε για την πατρίδα μας και ενδεχόμενη πρόκριση θα χαροποιήσει τον κόσμο που περνά δύσκολες στιγμές»