Παρασκευή, 08 Ιανουάριος 2021 15:40

Προσπάθεια να ξεκινήσουν το επόμενο Σαββατοκύριακο Super League 2 και Volley League

Γράφτηκε από τον
Προσπάθεια να ξεκινήσουν το επόμενο Σαββατοκύριακο Super League 2 και Volley League

Οι κ.κ. Μαυρωτάς, Γραμμένος, Μπουτσικάρης, Λεουτσάκος, Μπαντής και Ταρνατώρος συναντήθηκαν με επιτροπή των λοιμωξιολόγων, ώστε να ξεκινήσουν το επόμενο Σαββατοκύριακο η Super League 2 και η Volley League.

Οι κ.κ. Μαυρωτάς, Μπουτσικάρης, Γραμμένος, Λεουτσάκος, Ταρνατώρος και Μπαντής συναντήθηκαν με τους λοιμωξιολόγους σήμερα (8/1) και τους τέθηκαν όλα τα δεδομένα, προκειμένου να εκκινήσουν το επόμενο Σαββατοκύριακο τα πρωταθλήματα της Super League 2 και της Volley League.

Καταβάλλεται πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώστε οι υγειονομικές αρχές να ανάψουν το "πράσινο φως" και να ξεκινήσει η δράση στην δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία ποδοσφαίρου και στο βόλεϊ ανδρών. Δόθηκαν εγγυήσεις για τα τεστ και για αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και πλέον η απόφαση ανήκει στους υγειονομικούς.

Πάντως, στόχος είναι πολύ σύντομα τα δυο αυτά πρωταθλήματα να ξεκινήσουν, κάτι άλλωστε που αποτελεί και πάγιο αίτημά τους. Μεταξύ όλων των εμπλεκομένων υπάρχει σύμπνοια και καλή συνεργασία, ο στόχος είναι κοινός, εξήγησαν στους λοιμωξιολόγους την αναγκαίοτητα να μπει ένα τέλος στο "λουκέτο" πως θα γίνουν όλα όσα χρειάζονται, προκειμένου να τηρηθεί η ασφάλεια.

Πηγή: sport24.gr