Πέμπτη, 14 Ιανουάριος 2021 18:30

Ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση δανεισμού για τον Μπουζούκη!

Γράφτηκε από τον

Η πλευρά του Γιάννη Μπουζούκη έφερε πρόταση για δανεισμό του Έλληνα μέσου αλλά ο Παναθηναϊκός την αρνήθηκε, τονίζοντας πως ο παίκτης υπολογίζεται κανονικά!

Ο Γιάννης Μπουζούκης είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της Φαμαλικάο και ακόμη μίας ομάδας από δυνατό πρωτάθλημα για δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι. Όπως αναφέραμε το βράδυ της Τετάρτης, το να... σκάσει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό ήταν θέμα χρόνου κι έτσι έγινε!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ομάδα από ανταγωνιστική λίγκα κατέθεσε πρόταση για δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς. Ο Μπουζούκης θα ήταν βασικός, καθώς ο συγκεκριμένος σύλλογος πίεζε πολύ τις τελευταίες ημέρες για να προχωρήσει η υπόθεση. Το Τριφύλλι, όμως, άναψε... κόκκινο!

Ο Πιερ Ντρεοσί αρνήθηκε την προσφορά και παράλληλα ξεκαθάρισε πως ο διεθνής μέσος υπολογίζεται κανονικά από τον Λάζλο Μπόλονι. Πάντως, μέχρι στιγμής, ο Ρουμάνος τεχνικός είχε κατά κύριο λόγο τον Μπουζούκη είτε εκτός αποστολής είτε στον πάγκο, ενώ στα τελευταία παιχνίδια όπου το κέντρο των πρασίνων είχε αρκετές απουσίες, προτίμησε τον Ανδρέα Αθανασακόπουλο στους αγώνες με Απόλλωνα και ΑΕΛ, ενώ ο "Μπούζου" ξεκίνησε μόνο σε αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης.