Παρασκευή, 15 Ιανουάριος 2021 16:46

Παναθηναϊκός: Εξώδικο 23 μελών του Α.Ο. σε Μαλακατέ για τη συμφωνία της «Διπλής Ανάπλασης»

Γράφτηκε από τον

Με εξώδικο που επιδόθηκε στον πρόεδρο του Α.Ο. Παναθηναϊκός, Παναγιώτη Μαλακατέ, 23 μέλη του Ερασιτέχνη διατυπώνουν τις διαφωνίες τους ως προς συγκεκριμένα σκέλη της διαδικασίας και του περιεχομένου της συμφωνίας για τη «Διπλή Ανάπλαση». - Τι ζητούν από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, πού εστιάζονται οι διαφωνίες τους.

Με εξώδικη διαμαρτυρία που επιδόθηκε στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτη Μαλακατέ, 23 μέλη του Α.Ο εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους σε έξι συγκεκριμένα πεδία της διαδικασίας που έχει ακολουθηθεί έως τώρα στο θέμα της «Διπλής Ανάπλασης» και του περιεχομένου αυτής.

Δεν καταφέρονται εναντίον του σχεδίου της «Διπλής Ανάπλασης» ή της μετακόμισης του Παναθηναϊκού στο δικό του «σπίτι», στον Βοτανικό. Ζητούν, όμως, από τον κ. Μαλακατέ τη συνδρομή ειδικών, οι οποίοι «θα σας καθοδηγήσουν και θα σας βοηθήσουν, ώστε οι συμβάσεις και οι συμφωνίες, που θα ακολουθήσουν, να διασφαλίζουν απόλυτα και στο μέγιστο βαθμό τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού Α.Ο. αλλά και του Παναθηναϊκού ως συνόλου» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην εξώδικο επιστολή.

Στον επίλογο της επιστολής υπογραμμίζεται: «Απαιτούμε, να μην προχωρήσετε στην υπογραφή καμιάς απολύτως συμβάσεως, πριν αυτή τεθεί προς έγκριση στη Γενική Συνέλευση των μελών του Ομίλου μας.Σε περίπτωση που δεν πράξετε τα παραπάνω, θα έχετε ενεργήσει δολίως, αφού πλέον είστε προειδοποιημένος, εναντίον των συμφερόντων του Παναθηναϊκού Α.Ο. και θα υποστείτε όλες τις νομικές και ηθικές συνέπειες».

Ο κ. Μαλακατές έχει την εξώδικο επιστολή στα χέρια του, αυτή θα εξεταστεί από δικηγόρους και δεν αποκλείεται να απαντήσει στα 23 μέλη που την υπογράφουν. Η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη για το θέμα της Διπλής Ανάπλασης - και ενώ εκκρεμούν οι συζητήσεις για τις «διμερείς συμβάσεις» - δεν έχει οριστεί ακόμα. Και μέχρι να ανακληθεί το lockdown δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί...

Περισσότερα στο www.gazzetta.gr