Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 19:46

Ερωτηματικά για PAO TV και χορηγίες στον Ερασιτέχνη

Γράφτηκε από τον
Ερωτηματικά για PAO TV και χορηγίες στον Ερασιτέχνη

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Μίλωνα στην επανέναρξη της Volley League δεν μεταδόθηκε από το PAO TV και πολλά είναι τα ερωτήματα για το αν η συγκεκριμένη χορηγία στον Ερασιτέχνη παραμένει σε ισχύ.

Το καλοκαίρι του 2020 οι φίλοι του Παναθηναϊκού είχαν ακούσει με μεγάλη χαρά πως το PAO TV θα μετέδιδε εκτός από τα παιχνίδια της ποδοσφαιρικής ομάδας και τα περισσότερα των τμημάτων του Ερασιτέχνη. Θα μπορούσαν δηλαδή να παρακολουθήσουν τους αγώνες της ανδρικής και γυναικείας ομάδας βόλεϊ, της γυναικεία ομάδας μπάσκετ, του ανδρικού τμήματος πόλο και γενικά ότι άλλο είχε ενδιαφέρον για την «Μάνα του λόχου» και τον κόσμο του «τριφυλλιού».

Τα πράγματα όμως δεν πάνε όπως αρχικά είχαν σχεδιαστεί. Αρχικά στο ποδόσφαιρο η ΠΑΕ ήρθε σε συμφωνία με τη NOVA για να δείχνει τις αναμετρήσεις, ενώ μεταδόσεις δεν υπάρχουν ούτε στα ερασιτεχνικά τμήματα. Το Σάββατο η Volley League άρχισε και πάλι και η αναμέτρηση των πρωταθλητών με τον Μίλωνα δεν μεταδόθηκε από το PAO TV, κάνοντας πολλούς φίλους της ομάδας να αναρωτηθούν το τι γίνεται.

Το θέμα είναι αν όντως υπάρχει πρόβλημα όχι μόνο με το PAO TV, αλλά συνολικά με τις χορηγίες που έχει υποσχεθεί πως δώσει η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό ή απλά η μη μετάδοση του αγώνα με τον Μίλωνα ήταν τυχαίο γεγονός. Το σίγουρο είναι πως αυτό θα φανεί σύντομα, όπως και αν συνολικά το μέγεθος του προβλήματος που μπορεί να έχει προκύψει.

Πηγή: gazzetta.gr