Τρίτη, 19 Ιανουάριος 2021 11:53

Κλείνει μέχρι το καλοκαίρι το Στάδιο της Μεσσήνης (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Mπουλντόζες μπήκαν από χθες στον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου της Μεσσήνης, καθώς ξεκίνησαν οι εργασίες για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα, που παρουσίαζε προβλήματα εδώ και αρκετά χρόνια.

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σ’ ένα 1,5 περίπου μήνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το γήπεδο θα ανοίξει την άνοιξη, μιας και παράλληλα με την αλλαγή τάπητα θα γίνουν και άλλες παρεμβάσεις από το Δήμο Μεσσήνης. Συγκεκριμένα θα μπει ταρτάν 6 διαδρομών, ηλεκτροφωτισμός και 400 καθίσματα. ο έργο «Αναβάθμιση Δημοτικού Σταδίου Μεσσήνης», έχει προϋπολογισμό 744.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Στην Καλαμάτα η έδρα του Παμίσου αν ξεκινήσει η Γ' εθνική

Εκτιμάται ότι το γήπεδο θα παραδοθεί προς χρήση τον Αύγουστο. Κάτι που σημαίνει ότι ο Παμισος, που το χρησιμοποιεί ως έδρα στη Γ’ εθνική, θα πρέπει να.. ξενιτευτεί, εφόσον βέβαια συνεχιστεί το πρωτάθλημα που είναι σε αναστολή από το Νοέμβριο. Οι “πράσινοι” σκέφτονται να δηλώσουν ως έδρα στην ΕΠΟ το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, ενώ για τις προπονήσεις θα χρησιμοποιούν το Αθλητικό Κέντρο στον Αγιο Νικόλαο. Αυτή την εποχή ως γνωστόν δεν υπάρχει δραστηριότητα, αφού δεν επιτρέπονται οι ομαδικές προπονήσεις. Ετσι ήταν ευκαιρία να ξεκινήσουν τα έργα στο Στάδιο, που θα γίνει λειτουργικό και θα είναι έτοιμο από την αρχή της νέας σεζόν.

“Ακατάλληλο για ποδόσφαιρο”

Στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης βρέθηκε χθες ο γενικός αρχηγός του Παμίσου και πρόεδρος της “Ακαδημίας Πάμισος” Γιώργος Καπερώνης, ο οποίος συνομίλησε με τους αντιδημάρχους Μπάμπη Μακρή και Δημήτρη Καλοφωλιά, που επέβλεπαν τις εργασίες. Ο κ. Καπερώνης σχολιάζοντας στην “Ε” την αντικατάσταση του τάπητα σημείωσε ότι: “Oταν έβρεχε, το γήπεδο ήταν χάλια, βουρκος και ακατάλληλο για να παίζεται ποδόσφαιρο. Και οι προηγούμενες διοικήσεις είχαν ζητήσει να λυθεί αυτό το πρόβλημα. Ηρθαμε τελικά σε συνεννόηση με τον κ. Αθανασόπουλο και θα αλλάξει ο τάπητας, ενώ θα γίνουν και άλλες παρεμβάσεις”. Ο κ. Καπερώνης θεωρεί εξίσου σημαντικό τον ηλεκτροφωτισμό, μιας και θα δοθεί η δυνατότητα να γίνονται βραδινές προπονήσεις, τόσο για την ανδρική ομάδα, όσο και για την ακαδημία.

Καμία ενημέρωση για το πρωτάθλημα

Σχετικά με το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής που παραμένει στον “πάγο” ο Γιώργος Καπερώνης τονίζει ότι: “Δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για το τι θα γίνει. Επίσης δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση από την ΕΠΟ σχετικά με την επιστολή που είχαμε στείλει όλες οι ομάδες με τα αιτήματά μας. Θα έπρεπε να είχαμε ενημέρωση. Για μένα πρωτάθλημα χωρίς φιλάθλους δεν υπάρχει, ειδικά για τις ομάδες της Γ’ εθνικής”.