Σάββατο, 23 Ιανουάριος 2021 23:29

Ολυμπιακός: Έτοιμος να «πιάσει» λιμάνι ο Παπασταθόπουλος!

Γράφτηκε από τον
Ολυμπιακός: Έτοιμος να «πιάσει» λιμάνι ο Παπασταθόπουλος!

Ηappy end φαίνεται πως θα έχει το «φλερτ» του Ολυμπιακού με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλου, με τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος να είναι κοντά στο λιμάνι!

Ο 32χρονος Μεσσήνιος αμυντικός που αποχώρησε από την Άρσεναλ, αφού εδώ και καιρό δεν ήταν στα πλάνα του Αρτέτα, όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα αυτή την φορά για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι επαφές που έχουν εδώ και καιρό οι δύο πλευρές έχουν αίσιο τέλος, σε μια υπόθεση που χειρίζεται προσωπικά το αφεντικό των πρωταθλητών Ελλάδος, Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ και η παρουσία του Βασίλη Τοροσίδη παίζει τον ρόλο της.

Ο Sokratis από την στιγμή που αποχώρησε από το Λονδίνο και τους «κανονιέρηδες» είδε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες να του... χτυπούν την πόρτα αλλά φαίνεται πως ο ίδιος επιλέγει τον Ολυμπιακό, με τον οποίο θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και στο Europa League. Αν τελικά οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Παπασταθόπουλου στο λιμάνι αυτό θα σημαίνει πως άνοιξε για τα καλά και ο δρόμος για την πώληση του Σισέ!

Πηγή: gazzetta.gr