Δευτέρα, 25 Ιανουάριος 2021 22:28

Ο Λιβάια απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ!

Γράφτηκε από τον

Ο ατζέντης του Λιβάια συναντήθηκε με τον Παναγιώτη Κονέ και η πλευρά του Κροάτη επιθετικού απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ.

Το σίριαλ του Μάρκο Λιβάια με την ΑΕΚ κρατούσε εδώ και μήνες. Τελευταία οι επαφές είχαν κορυφωθεί, με την πρόταση της Ένωσης για τετραετές συμβόλαιο με απολαβές 4 εκατομμυρίων ευρώ συνολικά (συν τα μπόνους) να παραμένει στο τραπέζι.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο ατζέντης του Κροάτη επιθετικού, ο Βιντσέντζο Καβαλιέρε συναντήθηκε με τον Παναγιώτη Κονέ, πραγματοποιώντας νέα επαφή για το θέμα της ανανέωσής ή μη της συνεργασίας τους.

Η πλευρά του Μάρκο Λιβάια αποφάσισε να πει τελικώς «όχι» στην πρόταση της ΑΕΚ για νέο συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με τις διαπραγματεύσεις να οδηγούνται έτσι σε ναυάγιο.

Μεταξύ ΑΕΚ και Λιβάια υπήρχε διαφορά στο οικονομικό καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα η πλευρά του παίκτη αξίωνε περισσότερα χρήματα. Η πιθανότητα να ανανεώσει παρέμενε ως και σήμερα στο 50-50, ωστόσο η τελική απάντηση του Κροάτη επιθετικού στην πρόταση των κιτρινόμαυρων ήταν αρνητική.

Πλέον μένει να φανεί αν ο παίκτης θα χρησιμοποιείται από εδώ και στο εξής μέχρι το τέλος της σεζόν, όταν και λήγει το συμβόλαιό του. Από την πλευρά της πάντως η ΑΕΚ, σύμφωνα με την ενημέρωση των κιτρινόμαυρων, ευχαρίστησε στον Λιβάια για την απάντηση και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Πηγή: www.gazzetta.gr