Τρίτη, 26 Ιανουάριος 2021 16:11

Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός: Να δείξει ότι ξεπέρασε το σοκ

Γράφτηκε από τον

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στο Μιλάνο από την Αρμάνι και οφείλει να δείξει ότι έχει αφήσει πίσω του όσα έχουν γίνει και να παλέψει για μια πολύτιμη νίκη.

H 22η αγωνιστική της Euroleague ανοίγει την αυλαία της και έχουμε μπροστά μας ακόμα μια εβδομάδα με διπλά παιχνίδια. Η Αρμάνι Μιλάνο φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (21:45, NS1) και οι δύο ομάδες θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους, σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Η ελληνική ομάδα πέρασε μεγάλο σοκ την περασμένη αγωνιστική, όταν έχασε την νίκη μέσα από τα χέρια της, αλλά δεν έχει χρόνο να μείνει σε αυτό. Ο Ολυμπιακός οφείλει να δει τα λάθη του, να μην τα κάνει ξανά και να προχωρήσει στην διοργάνωση. Ο μοναδικός που παραμένει εκτός είναι ο Κώστας Παπανικολάου και η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα γνωρίζει καλά πως μόνο αν κοιτάξει μπροστά μπορεί να βγει κάτι καλό.

Απέναντι της η Αρμάνι Μιλάνο που βρίσκεται σε πολύ καλό μομέντουμ. Έχει κερδίσει 4 συνεχόμενα παιχνίδια και έχει και μέσο όρο 12,5 πόντους σε αυτά, κάτι που σημαίνει πως κερδίζει με χαρακτηριστική ευκολία. Η ιταλική ομάδα σκοράρει 82,1 πόντους κατά μέσο όρο, γεγονός που παίζει τον ρόλο του. Κάνει λίγα λάθη και έχει πάει το παιχνίδι της σε άλλο επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του είναι η δεύτερη ομάδα της διοργάνωσης σε κερδισμένα φάουλ και θα ήταν καλό για εκείνον να προσπαθήσει να σφίξει κι άλλο το ήδη σφιχτό rotation της ιταλικής ομάδας.

Πηγή: gazzetta.gr