Τρίτη, 09 Φεβρουάριος 2021 13:45

H Επιτροπή Εφέσεων αθώωσε τον ΠΑΟΚ για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας

Γράφτηκε από τον
H Επιτροπή Εφέσεων αθώωσε τον ΠΑΟΚ για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απόφαση την αθώωση του ΠΑΟΚ για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης, με το σκεπτικό να βρίσκεται ήδη στα χέρια των ανθρώπων του Δικεφάλου.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε την αθώωση του ΠΑΟΚ για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (09/02).

Στην Τούμπα έχουν πάρει την απόφαση που τους δικαιώνει και μελετούν το σκεπτικό της για να καθορίσουν και τα επόμενα βήματα τους για μια υπόθεση που ταλάνισε τον Δικέφαλο την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ που αρχικά είχε αποδεχθεί την περιβόητη εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και επέβαλε ποινή αφαίρεσης 7 βαθμών στον ΠΑΟΚ δίκασε εξ αρχής την υπόθεση, μετά από σχετική οδηγία του CAS και σήμερα κοινοποίησε την απόφαση της με την οποία αθωώνεται ο Δικέφαλος.

Πρόκειται για μια απόφαση το σκεπτικό της οποίας αναλύεται σε 100 σελίδες περίπου και η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά ότι "δεν κρίνεται πειθαρχικά ελεγκτέα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις κατηγορίες σε βάρος της".

Θυμίζουμε πως στην εκδίκαση του περασμένου Δεκεμβρίου, οι δικηγόροι του Δικεφάλου στάθηκαν στην απόφαση του CAS και πως το πόρισμα της ΕΕΑ δεν πρέπει να ληφθεί υπόψιν, ούτε είναι πλέον δεσμευτικό, αναφέροντας μια σειρά από λόγους που σύμφωνα με τους ίδιους καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς ότι η ακριτική ΠΑΕ ελεγχόταν από τον ΠΑΟΚ. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι νομικοί εκπρόσωποι της Ξάνθης, οι οποίοι εκπροσώπησαν τους κ.κ. Πανόπουλο και Συγγελίδη.

Πηγή: sport24.gr