Τρίτη, 09 Φεβρουάριος 2021 18:03

Αστέρας Τρίπολης: Μπήκαν κι άλλοι στο χορό σ' ένα τρελό σερί!

Γράφτηκε από τον

Ο Αστέρας Τρίπολης μετράει 6 διαδοχικές νίκες και αναμφισβήτητα είναι από τους winners στις πρώτες μέρες του 2021!

Η ομάδα της Τρίπολης είναι στην 6η θέση με 36 βαθμούς σε 21 ματς, τρέχοντας μάλιστα ένα σερί διαδοχικών νικών!

Ποια είναι τα δύο βασικά «κλειδιά» στη σταθερότητα που επιδεικνύει η ομάδα το τελευταίο διάστημα;

ΑΜΥΝΑ: Η κιτρινομπλέ άμυνα έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ σε έξι ματς. Μετά την 4άρα από τον Ολυμπιακό, οι Αρκάδες, νίκησαν όποιον βρήκαν απέναντί τους, με τον Άρη να είναι η μόνη ομάδα που παραβίασε την εστία τους. Τσιφτσής, Άλβαρες, Καστάνιο, Σουάρεθ και Κώτσιρας είναι η 4άδα που έχει καθιερωθεί (σε 2 ματς έχουμε δει και τον Γκαρθία αντί του Κώτσιρα και σ' ένα τον Τασουλή αντί του Άλβαρες).
ΕΠΙΘΕΣΗ: Επιτέλους, ο Ράσταβατς δεν βλέπει μόνο τον Χερόνιμο Μπαράλες να σκοράρει. Ο Αργεντινός, ο οποίος διανύει σούπερ σεζόν με 10 γκολ, έχει σχεδόν τα μισά γκολ της ομάδας του (22). Ωστόσο, στα τελευταία ματς βλέπουμε ότι έχουν μπει στην εξίσωση των σκόρερ κι άλλοι παίκτες.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Τρίπολης έχει σημειώσει σ' αυτά τα έξι σερί ματς 8 τέρματα, με το 1-0 να είναι το αγαπημένο σκορ της ομάδας. Ο Μπαράλες ήταν αυτός που σκόραρε στο 0-1 επί του Απόλλωνα στη Ριζούπολη και το 1-0 με την ΑΕΛ στο «Κολοκοτρώνης».

Από εκεί και πέρα, όμως, ο Αργεντινός... ησύχασε. Ανέλαβαν άλλοι τη δουλειά. Με τον Παναιτωλικό, ο Μπαράλες από 9άρι-κίλερ μεταμορφώθηκε σε 10άρι και οι Μουνάφο - Λουίς Φερνάντεθ ανέλαβαν τη δουλειά του σκοραρίσματος.

Με την ΑΕΛ, όπως προαναφέραμε, ο Μπαράλες ήταν... εκεί για να δώσει τη νίκη (1-0).

Στο Ηράκλειο, ο Τζίμας... βαφτίστηκε «Μπαράλες» και χάρισε ένα σπουδαίο διπλό για τους κιτρινομπλέ (πρώτη φορά στην αρχική 11άδα για το πρωτάθλημα και 1ο γκολ).

Η μεγάλη ανατροπή επί του Άρη, ήρθε με... ισπανική σφραγίδα. Ο Κρέσπι ισοφάρισε κι ο ίδιος παίκτης δημιούργησε το 2-1 για τον Ριέρα.

Η τελευταία νίκη, ήταν στο Βόλο και σ' αυτό ο Λουίς Φερνάντεθ ήταν ο σκόρερ.

Απολογισμός:
6 ματς

8 γκολ ενεργητικό

1 γκολ παθητικό

6 διαφορετικοί σκόρερ

Μπαράλες (2), Λουίς Φερνάντεθ (2), Κρέσπι, Τζίμας, Μουνάφο, Ριέρα (1)

Πηγή: gazzetta.gr