Σάββατο, 07 Ιούνιος 2014 11:08

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σήμερα το φιλικό με τη μικτή Νέας Ιωνίας/Ικαρου

Γράφτηκε από τον

Το καθιερωμένο φιλικό παιχνίδι με τους μικτή Νέας Ιωνίας/Ικαρου δίνουν σήμερα οι παλαίμαχοι της Καλαμάτας. Το θεσμοθετημένο φιλικό που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2002 την προπαραμονή του Αγίου Πνεύματος διεξάγεται στην Καλαμάτα.


Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ζωντανεύουν μνήμες από το 1972, όταν οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, το οποίο είχε κατακλυστεί από 40.000 φιλάθλων και σχεδόν άλλοι 10.000 ήταν έξω από αυτό. Ηταν ένα παιχνίδι σταθμός για την ομάδα της Καλαμάτας, γιατί εκείνη τη χρονιά ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α' εθνική.
Ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Σπερχογείας "Πέτρος Γεωργανάς" στις 7 το απόγευμα. Αμέσως μετά οι Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Καλαμάτας θα κάνει το τραπέζι στην μικτή Νέας Ιωνίας/Ικαρου σε ταβέρνα στον Αρι.
Στο παιχνίδι θα παρευρεθεί και ο επίτιμος πρόεδρος της "Μαύρης Θύελλας" Λυκούργος Γαϊτανάρος.
Το διοικητικό συμβούλιο των συνδέσμου παλαιμάχων της Καλαμάτας, καλεί όλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του να βρίσκονται σήμερα στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο της Σπερχογείας για να πάρουν μέρος στον αγώνα. 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ