Σάββατο, 13 Φεβρουάριος 2021 17:01

Ολυμπιακός: Ο Σωκράτης δώρισε δύο φανέλες του σε νεαρό παίκτη ομάδας τυφλών (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Ολυμπιακός: Ο Σωκράτης δώρισε δύο φανέλες του σε νεαρό παίκτη ομάδας τυφλών (φωτό)

Εξαιρετική πρωτοβουλία από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον Ολυμπιακό με τον διεθνή μπακ να δίνει δύο φανέλες στον μικρό Mikey Poulli που παίζει ποδόσφαιρο τυφλών.

Ο Mikey Poulli είναι ένα παιδί που έχει δώσει το παράδειγμα και μας δείχνει πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Ο μικρός Κύπριος που μένει πλέον μόνιμα στην Αγγλία μαζί με την οικογένειά του δίνει μαθήματα ζωής για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζονται οι δυσκολίες στη ζωή.

Χάνοντας την όρασή του σταδιακά (και πλέον ολοκληρωτικά) στη διάρκεια της παιδικής ηλικίας, ο Mikey δεν το έβαλε ποτέ κάτω και τα έδωσε όλα για να πραγματοποιήσει το όνειρό του: να παίξει ποδόσφαιρο.



Όπερ και εγένετο! Πλέον το ποδόσφαιρο τυφλών αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ζωής του με τα μηνύματα που στέλνει ο ίδιος αλλά και η οικογένειά του να είναι απαραίτητα για όλο τον κόσμο που ασχολείται με τον αθλητισμό και όχι μόνο φυσικά.

Σε αυτό το πλαίσιο ο μικρός φίλος του Ολυμπιακού, που είναι αθλητής ποδοσφαίρου τυφλών στο Λονδίνο, παρέλαβε δύο φανέλες που της δώρισε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Μία για εκείνον και άλλη μία για τον αδερφό του Angelo. Αν μη τι άλλο μία εξαιρετική πρωτοβουλία από τον Σωκράτη και τον Ολυμπιακό. Δείτε πιο κάτω το ποστάρισμα από τις Σχολές και την Ακαδημία των Πειραιωτών.

Πηγή: gazzetta.gr