Κυριακή, 08 Ιούνιος 2014 19:38

Πιο ανταγωνιστικό του χρόνου το πρωτάθλημα της Α' τοπικής

Γράφτηκε από τον

Το φετινό πρωτάθλημα της Α' τοπικής που ολοκληρώθηκε πριν ένα μήνα ήταν κατά γενική ομολογία το πιο δυνατό και αμφίρροπο των τελευταίων χρόνων.

Δεν μιλάμε για το επίπεδο ποδοσφαίρου που παίχθηκε και για το θέαμα που παρακολούθησαν οι ποδοσφαιρόφιλοι, αλλά για τις πολλές ιστορικές και δυνατές ομάδες που μαζεύτηκαν στην πρώτη κατηγορία. Η λογική λοιπόν λέει πως τη νέα περίοδο ο ανταγωνισμός θα είναι ακόμη μεγαλύτερος. Από τη μία ο υποβιβασμός του Μεσσηνιακού και από την άλλη η μη άνοδος του πρωταθλητή Παμίσου στη Γ' εθνική, φέρνουν και πάλι πολλές ισχυρές ομάδες στην πρώτη κατηγορία. Αυτό σημαίνει πως η υπόθεση παραμονή θα γίνει ακόμη πιο δύσκολη. Να θυμίσουμε πως στο φετινό πρωτάθλημα μέχρι και 2-3 αγωνιστικές πριν το τέλος δεν είχε σωθεί και μαθηματικά ούτε καν η 6η ομάδα της βαθμολογίας! Τα πράγματα λοιπόν θα είναι ίδια και… χειρότερα την προσεχή σεζόν, αν και μένει να δούμε πόσες ομάδες θα βάλουν ψηλά τον πήχη επιδιώκοντας τον πρωταθλητισμό.
Αν δηλαδή θα κλείσει η… κάνουλα των χρημάτων σε ορισμένες ομάδες ή αν θα βαδίσουν στο ίδιο μονοπάτι θέτοντας ως στόχο το πρωτάθλημα.