Τρίτη, 16 Φεβρουάριος 2021 10:47

Για 28 Μαρτίου πάει η σέντρα στη Football League

Γράφτηκε από τον

Στα τέλη Μαρτίου θα ξεκινήσει η Football League, όπως προέκυψε από τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη των ΠΑΕ της τρίτης επαγγελματικής κατηγορίας με τη διοργανώτρια αρχή.

Σε αυτήν οι ομάδες ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις και ως προτεινόμενη ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, αποφασίστηκε ομόφωνα η 28η Μαρτίου. Θυμίζουμε ότι οι 20 σύλλογοι της FL έχουν από χθες τη δυνατότητα να προπονηθούν, τηρώντας βέβαια το υγειονομικό πρωτόκολλο. Γι' αυτό και η διοργανώτρια αρχή πραγματοποίησε τηλεδιασκέψεις με τις ομάδες του βόρειου και του νότιου ομίλου, ́προκειμένου να τους ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις. Θα ακολουθήσει σήμερα, μια ακόμα τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή των γιατρών των ΠΑΕ με τον επικεφαλής της Υγειονομικής Επιτροπής Ξενοφώντα Ρούσση. Οσον αφορά το τηλεοπτικό συμβόλαιο, η κάθε ΠΑΕ θα λάβει 60.000 ευρώ μικτά από την ΕΡΤ, ενώ παραμένει θολό το τοπίο για τα έσοδα από το στοίχημα.
Η ενημέρωση της διοργανώτριας για τις χθεσινές τηλεδιασκέψεις αναφέρει:
"Ολοκληρώθηκαν οι δυο συσκέψεις της Football League με τις είκοσι ΠΑΕ Βορείου και Νοτίου Ομίλου. Οι ομάδες ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στα τηλεοπτικό, στα οικονομικά αλλά και το υγειονομικό πρωτόκολλο. Αύριο Τρίτη στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από τον πρόεδρο της Υγειονομικής Επιτροπής Ξενοφών Ρούσση και ακολούθως θα πραγματοποιηθούν τα τεστ και η έναρξη των
προπονήσεων. Προτεινόμενη ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, αποφασίστηκε ομόφωνα η 28η Μαρτίου 2021". Η Καλαμάτα μπαίνει πλέον σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ξεκινώντας μια νέα προετοιμασία ώστε να είναι έτοιμη σε λιγότερο από 1,5 μήνα από σήμερα. Ο στόχος στη Football League δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου.