Κυριακή, 08 Ιούνιος 2014 22:40

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ο Ράλλης πήγε στα εγκαίνια του καφέ - μπαρ του Γκόφα αλλά δεν μίλησαν για μπάλα…

Γράφτηκε από τον

Εγκαίνια στο καφέ - μπαρ "Άσπρο - Μαύρο" είχε χθές το βράδυ στο Αίγιο ο προπονητής της Καλαμάτας Μίλτος Γκόφας. Πλήθος κόσμου και αρκετά μέλη της αθλητικής οικογένειας έδωσαν το παρών ενώ από πλευράς "Μαύρης Θύελλας" παρευρέθηκαν ο Γιώργος Ράλλης, ο Σωκράτης Κοψαχείλης, ο Χρήστος Καλαντζής αλλά και ο γνωστός φίλαθλος Σπύρος Παναγιωτόπουλος.


Η ωραία βραδιά που πέρασαν όλοι δεν περιελάμβανε πάντως κουβέντα για μπάλα και ειδικά για το θέμα της παραμονής ή όχι του έμπειρου τεχνικού στο τιμόνι της "Μαύρης Θύελλας" και τη νέα χρονιά.
Η διοίκηση των «μελανόλευκων» παραμένει σταθερή στην άποψη της να κλείσει το θέμα προπονητή μετά τα μέσα του Ιουλίου, για αυτό και ο Ράλλης δεν άνοιξε την εν λόγω κουβέντα με τον Γκόφα προχθές.
Από εκεί και πέρα, εντός της εβδομάδας αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της γενικής εκλογικής συνέλευσης της ομάδας, η οποία προγραμματίζεται για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου. Το Σαββατοκύριακο δεν υπήρξε επίσης καμιά εξέλιξη ούτε στο γηπεδικό θέμα και προς το παρών το ενδεχόμενο μετακόμισης της ομάδας στο γήπεδο του Μεσσηνιακού παραμένει ανοικτό…