Πέμπτη, 18 Φεβρουάριος 2021 18:23

ΑΕΚ: Νοκ άουτ για ένα μήνα Σιμόες και Μπακάκης!

Γράφτηκε από τον

Δυσάρεστα είναι τα νέα που έφτασαν στα αυτιά του Μανόλο Χινέμεθ απο το ιατρικό μέτωπο, με τους Αντρέ Σιμόες και Μιχάλη Μπακάκη να μένουν για έναν μήνα τουλάχιστον εκτός δράσης εξαιτίας τραυματισμών τους.

Χωρίς τους Αντρέ Σιμόες και Μιχάλη Μπακάκη θα αναγκαστεί να πορευτεί για έναν μήνα τουλάχιστον η ΑΕΚ, με τους δύο ποδοσφαιριστές να τίθενται νοκ-άουτ μετά από τραυματισμό που απεκόμισαν από πρόσφατα ματς των κιτρινόμαυρων για την Super League Interwetten.

Αμφότεροι υποβλήθηκαν σε μαγνητική, τα αποτελέσματα των οποίων δεν ήταν καθόλου θετικά. Ο Πορτογάλος μέσος θα μείνει τουλάχιστον έναν μήνα εκτός γηπέδου καθώς διαπιστώθηκε πως έχει οστεοχόνδρινο έλλειμα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού και θα φοράει ειδική μπότα μέχρι να ξανακάνει μαγνητική και να φανεί η εξέλιξη του τραύματος.

Το πρόβλημα μάλιστα αυτό του Σιμόες είναι όμοιο με αυτό του Γαλανόπουλου στον χόνδρο, αλλά σε πιο ήπια μορφή. Όσον αφορά στον Έλληνα δεξιό μπακ υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο του ποδιού του και θα υποχρεωθεί να μείνει εκτός δράσης για ένα διάστημα μεταξύ 4-5 εβδομάδων.

Ουσιαστικά, οι δύο παίκτες θα χάσουν τα τελευταία ματς της κανονικής διάρκειας της Super League Interwetten και θα δώσουν αγώνα δρόμου για να είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ετοιμοπόλεμοι κατά τη διάρκεια των play offs.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Αντρέ Σιμόες υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε οστεοχόνδρινο έλλειμα του αστραγάλου στο δεξιό του πόδι. Σε εξετάσεις υποβλήθηκε και ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο.

Οι Γεβχέν Σάκχοφ, Θεοδόσης Μαχαίρας και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 16.30".

Πηγή: sport24.gr