Τρίτη, 10 Ιούνιος 2014 13:02

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Η συντονιστική επιτροπή τα βάζει με τις Ενώσεις

Γράφτηκε από τον
Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Η συντονιστική επιτροπή τα βάζει με τις Ενώσεις

«Πυρά» κατά της πλειoψηφίας των προέδρων των Ενώσεων, κάνοντας λόγο για «προδοσία» και «υποκριτική συμπεριφορά» εξαπολύει η Συντονιστική Επιτροπή των ομάδων της Γ' εθνικής που δεν πτοείται και πάει στην Πολιτεία για να δικαιωθεί σχετικά με την αναδιάρθρωση!


Η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής:
«Μετά την Γενική Συνέλευση της Παρασκευής και την «προδοσία» την οποία μας επιφύλαξαν στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι Πρόεδροι των Ενώσεων με την στάση τους (εξαιρούνται οι Πρόεδροι των ΕΠΣ Λάρισας, Κιλκίς, Δράμας, Φλώρινας, Κυκλάδων, Κορίνθου, Καστοριάς οι οποίοι και μας συμπαραστάθηκαν και μας έδωσαν ιδέες), η Συντονιστική Επιτροπή των ομάδων της Γ΄ Εθνικής συνεχίζει τον αγώνα της για την ακύρωση της αναδιάρθρωσης της κατηγορίας, στρεφόμενη πλέον στην Πολιτεία, η οποία είναι θετική ως προς τα αιτήματα μας.
Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε σειρά νέων χρήσιμων επαφών προκειμένου να υπερασπιστούμε με την ίδια δύναμη τη λύση της τροπολογίας του νομοσχεδίου με το οποίο ορίστηκε η αποτυχημένη-όπως αποδείχθηκε- αναδιάρθρωση που επιχείρησε η ΕΠΟ. Πληροφορούμε τις ομάδες που στηρίζουν την κίνηση μας πως οι Πρόεδροι των Ενώσεων, όχι απλά δεν στήριξαν ως όφειλαν τα αιτήματα τους, αλλά αδιαφόρησαν για αυτά, επιδεικνύοντας υποκριτική συμπεριφορά και τους αφήνουμε στην κρίση των συλλόγων και των κατά τόπους κοινωνιών...
Όσον αφορά στον Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γ ΄Εθνικής κ. Τζανόπουλο, προκαλεί αλγεινή εντύπωση το ότι έσπευσε να ανακοινώσει τους Ομίλους του επόμενου Πρωταθλήματος με τις ομάδες που εκείνος θεωρεί ότι θα αγωνίζονται την επόμενη περίοδο στην Γ' Εθνική, κι ενώ δεν έχει καλά καλά ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα!!
Θυμόμαστε όλοι ότι πέρσι αυτό έγινε τέλη Αυγούστου, 10 μέρες πριν την κλήρωση της Φλώρινας. Τέτοια αγωνία...
Αυτού του είδους οι ενέργειες πάντως, θα πρέπει να γνωρίζει ο κ. Τζανόπουλος ότι όχι μόνο δεν μας πτοούν, αλλά μας δυναμώνουν περισσότερο».

πηγή: mikriliga.com