Παρασκευή, 19 Φεβρουάριος 2021 15:28

FIFA-UEFA διαμήνυσαν στην ΕΠΟ ότι θα συζητηθούν όλα στην τετραμερή τηλεδιάσκεψη

Γράφτηκε από τον

FIFA και UEFA διαμήνυσαν στην πλευρά της ΕΠΟ πως όλα τα θέματα σχετικά με την ολιστική μελέτη, το νέο αθλητικό νομοσχέδιο και τις εκλογές της Ομοσπονδία θα συζητηθούν στην τετραμερή τηλεδιάσκεψη στο τέλος του μήνα.

Στο τέλος του μήνα θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, σύμφωνα με όσα διαμήνυσαν FIFA-UEFA στην πλευρά της ΕΠΟ σε επικοινωνία που είχαν.

Στην τετραμερή συνάντηση ανάμεσα στις διεθνείς συνομοσπονδίες, την ελληνική ομοσπονδία και τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, θα τεθούν όλα τα ζητήματα επί τάπητος για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, την ολιστική μελέτη και τον τρόπο που θα διεξαχθούν οι εκλογές της ΕΠΟ.

Ένα από τα ζητήματα που απασχολούν την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι ότι οι εκλογές δύναται να διεξαχθούν ψηφιακά με το πληροφοριακό σύστημα "Ψηφιακή Κάλπη Ζευς", το οποίο δεν την βρίσκει σύμφωνη, καθώς προτιμά να γίνουν με άλλο σύστημα. Από 'κει και πέρα, υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα και με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, ενώ θα πρέπει να συζητηθούν και ορισμένα θέματα που αφορούν την ολιστική μελέτη.

Οι ξένοι αξιωματούχοι έδωσαν ραντεβού για τέλος του μήνα με ΕΠΟ και Αυγενάκη, ώστε εκεί να ανοίξουν όλες οι πλευρές τα χαρτιά τους και να δουν όλα τα επιμέρους θέματα και αν κάπου υπάρχει παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, να υπάρξει διόρθωση. Η FIFA και η UEFA δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν την οποιαδήποτε κίνηση μέχρι να υπάρξει η τηλεδιάσκεψη και εκεί θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ