Τρίτη, 23 Φεβρουάριος 2021 13:32

Παναχαϊκή: Τέλος ο Νίκος Παπαδόπουλος

Γράφτηκε από τον
Παναχαϊκή: Τέλος ο Νίκος Παπαδόπουλος

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Παπαδόπουλο εξαιτίας της μέτριας πορείας της ομάδας στη Super League 2.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής αποτελεί ο Νίκος Παπαδόπουλος. Οι Πατρινοί ανακοίνωσα την Τρίτη (23/02) τη λύση της συνεργασίας τους με τον 49χρονο προπονητή εξαιτίας της μέτριας πορείας της ομάδας στη Super League 2.

Αυτή είναι η δεύτερη αποχώρηση προπονητή τη φετινή σεζόν, καθώς τον περασμένο Οκτώβριο ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είχε φύγει πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Ύστερα από 10 αγώνες, η Παναχαϊκή είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, πέντε λιγότερους από τον πρωτοπόρο Εργοτέλη.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 και ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος λύουν σήμερα, 23/2/2021 την επαγγελματική τους συνεργασία με κοινή συναίνεση. Η διοίκηση και προσωπικά ο Πρόεδρος της ομάδας ευχαριστεί τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο αλλά και εξαίρετο άνθρωπο για όσα πρόσφερε στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.

Εις το επανιδείν.

Πηγή: sport24.gr