Τρίτη, 23 Φεβρουάριος 2021 16:20

ΠΑΟΚ: Κλείνει ο Δουβίκας, έρχεται το καλοκαίρι στην Τούμπα

Γράφτηκε από τον

Κοντά σε συμφωνία με τον Βόλο για τον Τάσο Δουβίκα βρίσκονται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ που γνωρίζουν ότι στο τέλος της σεζόν θα έχουν να "τρέξουν" πολλά ζητήματα με τους επιθετικούς που βρίσκονται στο ρόστερ.

Ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε έντονα με την περίπτωση του Τάσου Δουβίκα τον περασμένο Γενάρη, όταν φάνηκε να είναι ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Κάρολ Σβιντέρσκι.

Από την στιγμή που τελικά δεν έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ μια πρόταση που θα ικανοποιούσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τον Πολωνό και δεν βρέθηκε λύση στο θέμα με τον Αντόνιο Τσόλακ, που παραμένει ανενεργός, στην Τούμπα δεν θεώρησαν ότι υπήρχε ανάγκη για να κλείσουν τον νεαρό επιθετικό του Βόλου.

Και αυτό συνέβη παρά το γεγονός ότι οι συζητήσεις των δύο πλευρών ήταν αρκετά προχωρημένες. Ούτε προέκυψε τόσο έντονος ανταγωνισμός για τον παίκτη ώστε να τους αναγκάσει να τον "καπαρώσουν" για το ερχόμενο καλοκαίρι, αφήνοντας τον στην ομάδα του μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Οι συζητήσεις με τον Βόλο για τον Δουβίκα ξεκίνησαν και πάλι, στο πλαίσιο του προγραμματισμού που θέλουν να τρέξουν στην Τούμπα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να κινηθεί για περισσότερους από έναν επιθετικούς και όπως όλα δείχνουν ένας από αυτούς θα είναι ο Δουβίκας που μέχρι τώρα μετρά 11 γκολ και 3 ασίστ στην φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Σβιντέρσκι θα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, παρά τη μέχρι στιγμής παραγωγικότητα του δεν θεωρείται βασικός και το καλοκαίρι θα είναι κρίσιμο και σημαντικό για το μέλλον του στην Τούμπα.

Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΡΜΕΝΤΣΙΚ

Και δεν είναι μόνο ο Πολωνός... Για τον Τσόλακ θα γίνει προσπάθεια να συμβεί ότι δεν συνέβη τον περασμένο Γενάρη, να βρεθεί ομάδα για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του και το αν θα παραμείνει ο Κρμέντσικ στην Τούμπα θα εξαρτηθεί από τις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν με την Μπριζ που έχει τα δικαιώματα του.

Καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι προβλέπονται πολλές ανακατατάξεις στην γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ και είναι λογικό οι άνθρωποι του να προετοιμάζουν από τώρα τις κινήσεις τους.

Πηγή: sport24.gr