Τετάρτη, 11 Ιούνιος 2014 17:14

Κομμένα δοκάρια και γυαλιά, καρφιά στο "Κλ. Βικελίδης"!

Γράφτηκε από τον

Ελλάς, το μεγαλείο σου! Άγνωστοι εισέβαλαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τα ξημερώματα της Τετάρτης (11/6) και προκάλεσαν σοβαρές φθορές και ζημιές στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν τίθεται θέμα αναβολής του μπαράζ Ξάνθη - Ολυμπιακός Βόλου, μέσω του οποίου θα κριθεί η τελευταία ομάδα της Σούπερ Λίγκας για τη σεζόν 2014-15.

Από το πρωί της Τετάρτης (11/6), όταν και έγινε αντιληπτή η κατάσταση, καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες ώστε να καθαριστεί το τερέν και να αποκατασταθούν οι ζημιές.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι σκόρπισαν γυαλιά και καρφιά στο χορτάρι, ενώ έκοψαν και τα δοκάρια. Έγραψαν, μάλιστα, πολλά συνθήματα τα οποία στρέφονται κατά του Αχιλλέα Μπέου, πρώην ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βόλου, του Χρήστου Πανόπουλου, ισχυρού άνδρα της Ξάνθης, αλλά και του Παναγιώτη Στεφανίδη, προέδρου της Κοινωνίας Μελών Άρη.

Οι άνθρωποι του γηπέδου εργάζονται πυρετωδώς ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του αγώνα το βράδυ της Τετάρτης (20.30), αλλά, όπως είναι φυσικό, υπάρχει ανησυχία για την ετοιμότητα του αγωνιστικού χώρου.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ