Σάββατο, 27 Φεβρουάριος 2021 11:16

Στο... Πι και Φι: Οριακό ματς για Κάλιαρι, γκολ στην Τρίπολη

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Οριακό ματς για Κάλιαρι, γκολ στην Τρίπολη

Καλημέρα σας. Με δύο παιχνίδια σε Ριζούπολη και “Θ. Κολοκοτρώνης” ανοίγει σήμερα η “αυλαία” της 24ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Θα σταθούμε σε αυτό στην Τρίπολη, όπου ο φορμαρισμένος Αστέρας φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Οι Αρκάδες είναι αήττητοι οχτώ αγωνιστικές και έχουν “κλειδώσει” την είσοδό τους στα πλέι οφ. Από
την άλλη οι Θεσσαλονικείς θέλουν να διατηρήσουν τη δεύτερη θέση, την οποία διεκδικούν Αρης, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Οι αποδόσεις (5.50 – 3.90 – 1.49) είναι προσαρμοσμένες στο όνομα των δύο μονομάχων και όχι στη φόρμα τους. Θα αποφύγουμε το σημείο και θα πάμε με το όβερ 2,5 που ευνοείται και από την παράδοση (2-1, 1-2, 3- 2, 0-3, 1-2) τα σκορ από τελευταία πέντε παιχνίδια τους στην Τρίπολη. Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Γουέστ Μπρομ είναι υποχρεωμένη να χτυπά όλα τα παιχνίδια, όντας στο -11 από τις θέσεις της παραμονής. Η Μπράιτον είναι σε καλύτερη θέση (+3 από τη ζώνη), αλλά όχι να προσφέρεται σε τιμές φαβορί. Το σετ μας δίνει τη δυνατότητα για κάλυψη στη διπλή ευκαιρία του 1Χ, στη λογική ότι η γηπεδούχος θα τα δώσει όλα για να μείνει ζωντανή. Οριακό ματς δίνει και η Κάλιαρι στο Καμπιονάτο, με αντίπαλο την ουραγό Κροτόνε. Η Κάλιαρι άλλαξε προπονητή και αν δεν κερδίσει ούτε τη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος (και τη χειρότερη άμυνα με 55 γκολ) θα είναι άξια της μοίρας της. Στην Ισπανία, η Ατλέτικο δείχνει να χάνει.. νερά το τελευταίο διάστημα και η Ρεάλ πλησίασε σε απόσταση τριών βαθμών. Ως εκ τούτου είναι μονόδρομος το διπλό για τους πρωτοπόρους στην έδρα της Βιγιαρεάλ, που επίσης δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Στη Δανία η Κοπεγχάγη δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη για το πρωτάθλημα και θέλει να μειώσει τη διαφορά ενόψει των πλέι -οφ. Η Ααρχους πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία, αλλά δύσκολα θα αντέξει κόντρα σ’ έναν ανώτερο αντίπαλο. Τέλος στη Β’ Γαλλίας, η Τουλούζ διεκδικεί την απευθείας άνοδο και το ματς με την Αμιάν είναι από αυτά που πρέπει να πάρει. Οι φιλοξενούμενοι είναι άνετοι στη μέση της βαθμολογίας και η Τουλούζ εντός έδρας έχει απολογισμό (8-3-2).

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
204. Τουλούζ – Αμιάν 1 1.78
217. Γουέστ Μπρομ – Μπράιτον 1ΧΔΕ 1.75
306. Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ όβερ 2,5 1.80

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
401. Κροτόνε – Κάλιαρι 2 2.05
414. Κοπεγχάγη – Ααρχους 1 1.85
455. Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο 2 2.33