Σάββατο, 27 Φεβρουάριος 2021 19:48

Super League 2: Διπλό κορυφής ο Ιωνικός, 2ος ο Διαγόρας (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Ο Ιωνικός κέρδισε εκτός έδρας τα Χανιά με 1-0 με γκολ του Κάστρο και βρέθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο Διαγόρας μετά τη νίκη του επί της ΑΕ Καραϊσκάκης σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση. 

Επιστροφή στην κορυφή για τον Ιωνικό μετά τη νίκη του εκτός έδρας επί των Χανίων με 1-0 με τους Νικαιώτες όμως να έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο από τον Εργοτέλη που παίζει την Κυριακή. Στην δεύτερη θέση σκαρφάλωσε ο Διαγόρας Ρόδου μετά την επικράτηση του με 1-0 επί της ΑΕ Καραϊσκάκης.

ΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΠΟΙΟΝ ΆΛΛΟ;

Στα Χανιά η τοπική ομάδα υποδέχτηκε τον Ιωνικό που έψαχνε την επιστροφή στις νίκες και αυτή ήρθε με 1-0 με τον Κάστρο να βρίσκει δίχτυα και πάλι, για το 7ο φετινό του τέρμα στη Super League 2.

Οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από νωρίς καθώς στο 20' ο Κάρλος είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό φάουλ πάνω στον Ματσούκα.

Το γκολ των φιλοξενούμενων ήρθε μάλιστα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους όταν ο Κάστρο εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του γκολκίπερ, πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε από κοντά.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και διατήρησαν μέχρι τέλους το υπέρ τους 1-0 και έφυγαν από τα Χανιά με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΧΑΝΙΑ (Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Ουνγιαλίδης (76′ Σωτηράκος), Γκίνο (62′ Σουντουρά), Μπραμπίγια (62′ Δημητριάδης), Κάρλος, Βασιλόγιαννης (77′ Βρεττός), Μασένα, Διαμαντόπουλος (26′ Πλέγας).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Σπανός): Γκίνης, Αμπούντ-Ομάρ, Παπαγεωργίου, Κύργιας, Φαζός, Τιεντσέ, Γκοτσούλιας, Ματσούκας (86′ Βλαχομήτρος), Ρόλε (75′ Μπρίτο), Πλατέλλας (75′ Πογοσιάν), Κάστρο (90+4′ Κοτσώνης).

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΨΗΛΑ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Ο Διαγόρας Ρόδου συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία καθώς πήρε μια ακόμη νίκη, κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης και πλέον, με ματς περισσότερο, σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από τον Ιωνικό.

Το γκολ των γηπεδούχων σημείωσε στο 19' ο Κονέ και εν συνεχεία το 1-0 παρέμεινε μέχρι και τη λήξη των 90λεπτων με την ομάδα της Ρόδου να προσθέτει τρεις ακόμα βαθμούς στο σακούλι της.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Ρουγκάλας (56' Σελινιωτάκης), Κωστούλας, Ντοριβάλ, Μασούρας, Γεωργίου (62' Μανωλάκης), Αλάεθ (62' Σμυρλής), Λινάρδος (77' Αθανασίου), Κονε (77' Αυγενικού).

Α.Ε Καραϊσκάκης (Γιάννης Μάγγος): Μπουργάνης, Θεολόγου, Χατζηδίμπας, Γιαννιώτης, Νταλακούρας (46' Κλιγγόπουλος), Δούμτσιος, Γυφτοκώστας (46' Μαύρου), Τάμπας (64' Κόκας), Παπανίκου, Λόβριτς (54' Δερμιτζάκης), Πούνεϊ (69' Δεινόπανας).

ΒΑΘΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ

Ο ΟΦΙ που έχει ενισχυθεί μεταγραφικά τις τελευταίες μέρες μπόρεσε να κόψει βαθμούς από τα Τρίκαλα και να πάρει ένα βαθμό για τον ίδιο μετά από ένα μήνα στο ισόπαλο 1-1 των δύο ομάδων.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά από τον Γκίνη στο 4' μετά από σέντρα από τα αριστερά αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν για αρκετή ώρα το υπέρ τους σκορ καθώς στο 26' δέχτηκαν την ισοφάριση και το 1-1 από τον Ριζογιάννη ο οποίος αρχικά αστόχησε σε πέναλτι αλλά πήρε το ριμπάουντ και από κοντά πλάσαρε.

Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες μέχρι το τέλος του αγώνα για να πετύχουν και άλλο γκολ αλλά το 1-1 που διαμορφώθηκε από το 26 παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ(Καβακάς): Αθανασόπουλος, Πριόνας, Χιντζίδης, Χατζητερζόγλου, Μασουέρο, Τεγούσης (73′ Ντάλα Κόστα), Βογιατζής, Γκίνη, Κούστα, Μπαράτα, Αποστολίδης (53′ Χατζηπιρπιρίδης (89′ Αρσενίδης).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Πιαστόπουλος, Σταματής (73′ Μολά), Νιάρος, Παπαγεωργίου, Κεχαγιάς (46′ Ζώγκος), Σκόνδρας (80′ Κλεμέντε), Ελευθεριάδης (80′ Κωστίκος), Ντιαλόσι, Ευθυμίου (66′ Πέλκας).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:
Σάββατο 27/2

Χανιά - Ιωνικός 0-1 (45+1' Κάστρο)

Ιεράπετρα - Τρίκαλα 1-1 (4' Γκίνι/26' Ριζογιάννης)

Διαγόρας Ρόδου - ΑΕ Καραϊσκάκης 1-0 (19' Κονέ)

Κυριακή 28/2

Εργοτέλης - Απόλλων Λάρισας

Λεβαδειακός - Δόξα Δράμας

Παναχαϊκή - Ξάνθη

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ιωνικός 21

2. Διαγόρας 20

3. Εργοτέλης 19

4. Λεβαδειακός 17

5. Ξάνθη 15

6. Παναχαϊκή 14

7. Τρίκαλα 13

8. Χανιά 11

9. Απόλλων Λάρισας 9

10. Δόξα Δράμας 8

11. Καραϊσκάκης 7

12. Ιεράπετρα 4

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ
7

Κάστρο

4

Γκίνη

3

Μπαστακός

Μπάτροβιτς

Διαμαντόπουλος

Αραβίδης

Τζιώρας

Πηγή: sport24.gr