Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 14:23

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Συνάντηση με το δήμαρχο για έργα σε Στάδιο Μεσσήνης και Αγιο Νικόλαο

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Συνάντηση με το δήμαρχο για έργα σε Στάδιο Μεσσήνης και Αγιο Νικόλαο

Συνάντηση με τον δήμαρχο Μεσσήνης κ. Γιώργο Αθανασόπουλο και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Χαράλαμπο Μακρή είχε την Τετάρτη αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου του Ολυμπιακού Ανάληψης/Μεσσήνης.

Ο λόγος της επίσκεψης είχε να κάνει, με το να ξεκινήσει άμεσα εργασίες αναβάθμισης των αποδυτηρίων της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης (πλακάκια σε όλο το χώρο των αποδυτηρίων, καινούργιοι πάγκοι και ντουλάπες), ενώ βρέθηκε και ο χώρος που θα παραχωρηθεί για τα γραφεία της ομάδας.
Επίσης άλλα αιτήματα ήταν να τοποθετηθούν καινούργιοι πάγκοι στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, να ανακαινιστούν τα αποδυτήρια στο συγκεκριμένο γήπεδο και να βρεθεί χώρος αποδυτηρίων για την ακαδημία του Ολυμπιακού Ανάληψης.

Προχωρά σε ίδρυση ακαδημίας

Το ευχάριστο είναι πως μετά τη συνάντηση η ανταπόκριση της δημοτικής αρχής ήταν άμεση και ήδη ξεκίνησαν οι εργασίες στα αποδυτήρια.
Επίσης σε καλό δρόμο βρίσκεται η ίδρυση ακαδημία του Ολυμπιακού Ανάληψης. Εχουν βρεθεί τα άτομα που θα την στελεχώσουν διοικητικά και υπάρχει συμφωνία με τους προπονητές της αντρικής ομάδας Νίκο Γεωργακλή και Κώστα Λαμπρόπουλο, προκειμένου να είναι προπονητές και στην ακαδημία των “ερυθρολεύκων”. Ακόμη γίνονται επαφές και συζητήσεις με παλιό ποδοσφαιριστή της ομάδας της Μεσσήνης, προκειμένου να ενταχθεί στο προπονητικό τιμ.
Τέλος, οι διοικούντες του Ολυμπιακού Ανάληψης έχουν ξεκινήσει τις ενέργειες προκειμένου να εγγραφεί η ομάδα στο μητρώο αθλητικών σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.