Σάββατο, 06 Μάρτιος 2021 17:05

Ιωνικός - Ξάνθη 1-1: -Χ-αμένοι και οι δύο (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Ιωνικός - Ξάνθη 1-1: -Χ-αμένοι και οι δύο (βίντεο)

Ιωνικός και Ξάνθη ήρθαν ισόπαλοι (1-1) στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Super League 2 δίνοντας τη δυνατότητα στους προπορευόμενους να αυξήσουν και άλλο τη διαφορά που τους χωρίζει από την κορυφή.

Ιωνικός και Ξάνθη τέθηκαν αντιμέτωποι το Σάββατο το μεσημέρι στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Super League 2 με το τελικό 1-1 να μην κάνει σε καμία από τις δύο ομάδες καθώς αυξήθηκε και άλλο η διαφορά τους από την κορυφή. Οι γηπεδούχοι έμειναν μακριά από τη νίκη για δεύτερο σερί εντός έδρας ματς, ενώ οι Ακρίτες στο ντεμπούτο του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο τους δεν μπόρεσαν να πάρουν το διπλό. Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης σε διάστημα τριών λεπτών.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ πρώτοι στο 65' με υπέροχο τέρμα του Πλατέλλα με σουτ εκτός περιοχής και έξαλλους πανηγυρισμούς από τον επιθετικό των γηπεδούχων.

Τρία λεπτά αργότερα όμως η Ξάνθη ισοφάρισε με κεφαλιά του Γκαρσία ο οποίος μπήκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή από και ισοφάρισε.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Σπανός): Γκίνης, Αμπούντ-Ομάρ, Παπαγεωργίου (82′ Βλαχομήτρος), Κοτσώνης, Φαζός, Γκοτσούλιας Νιάσε, Ματσούκας (64′ Μπρίτο (90+1′ Πογοσιάν), Ρόλε (90+1′ Μουστάκης), Πλατέλλας, Κάστρο.

ΞΑΝΘΗ (Τεννές): Ίτσο, Τζούρμαν, Μπριλάντε, Πέτροβιτς, Βέρκερ, Γκαρσία, Τάτος (90′ Ντίνας), Δημούτσος (56′ Καπνίδης), Έμπερτ (71′ Σχρόιγεν), Θυμιάνης, Μικελτάτζε.

Πηγή: sport24.gr