Δευτέρα, 08 Μάρτιος 2021 11:40

ΤΕΝΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ: Εντατικές προπονήσεις στο Γέρακα για τον Γιώργο Λαζαρίδη

Γράφτηκε από τον

Η πανδημία έχει τροποποιήσει σε μεγάλο βαθμό το αγωνιστικό πρόγραμμα του Γιώργου Λαζαρίδη, ο οποίος όμως είναι μαθημένος να μην το βάζει κάτω και να θέτει νέους στόχους...

Ο καλαματιανός πρωταθλητής του τένις με αμαξίδιο συνεχίζει τις προπονήσεις με απώτερο στόχο την συμμετοχή του στην Παραολυμπιάδα του Τόκιο το προσεχές καλοκαίρι.
“Ο Φεβρουάριος ήταν διαχρονικά για μένα, ο μήνας απολογισμού της αγωνιστικής σεζόν, η οριοθέτηση των νέων στόχων και η δια ζώσης επαφή με όλους εσάς… Δυστυχώς, η πανδημία δημιούργησε μια πρωτόγνωρη κατάσταση στις ζωές όλων μας. Οι στόχοι για το 2021 παραμένουν αμετάβλητοι, καθώς, ο εφόσον οι συνθήκες με την πανδημία το επιτρέψουν, το καλοκαίρι στο Τόκιο θα πραγματοποιηθούν οι Παραολυμπιακοί Αγώνες. Η επιθυμία μου και η “δίψα” για συμμετοχή σε 2η Ολυμπιάδα παραμένει και είναι ακόμα μεγαλύτερη”, αναφέρει ο Γιώργος Λαζαρίδης και συνεχίζοντας προσθέτει:
“Η προπονητική και αγωνιστική διαδικασία για το 2021 και την επίτευξη του μεγάλου στόχου έχει ξεκινήσει ήδη εδώ και μήνες με ιδιαίτερα έντονους και δυναμικούς ρυθμούς.
Γυμναστική και βελτίωση της φυσικής κατάστασης, ενδυναμωση στο δημοτικό στάδιο, ασκήσεις στο γήπεδο τένις του ΑΣ ΑμεΑ “ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ”, καθώς διατροφική παρακολούθηση & αποκατάσταση συνθέτουν το παζλ της σκληρής προετοιμασίας.
“Η ισχύς εν την ενώση” και σ’ αυτό το δύσκολο και επίπονο “δρόμο” βρίσκεται δίπλα μου συνέχεια η δική μου “ομάδα”... Οι Γιάννης Καλυβιώτης, Γιώργος Κόντος, Χάρης Αγγελόπουλος, Χριστίνα Πανταζοπούλου, Πάνος Σταυριανέας, Ελίνα Χατζή, Γιώργος Πολίτης, Αριστέα Γαζούλη και ο Θέμης Χειμάρας.
Το επόμενο χρονικό διάστημα οι υποχρεώσεις της αγωνιστικής προετοιμασίας απαιτούν την συνεχή και συστηματική μου παρουσία για τουλάχιστον 4 ημέρες την εβδομάδα στο προπονητικό κέντρο του Δήμου Γέρακα, για προπονητική επίβλεψη και καθοδήγηση από τον προπονητής της Εθνικής Ομάδας Γιώργο Κόντο. Τέλος, η πορεία της πανδημίας θα καθορίσει το πότε θα είναι εφικτή η συμμετοχή σε διεθνή τουρνουά για την απαιτούμενη συγκέντρωση βαθμών”.
Καταλήγοντας ο καλαματιανός πρωταθλητής του τένις με αμαξίδιο αναφέρει:
“Αν πρόκειται να προσπαθήσεις, πήγαινε μέχρι το τέλος. Αλλιώς, ούτε να ξεκινήσεις”.