Τετάρτη, 10 Μάρτιος 2021 12:40

Σούπερ Λίγκα: Κομβικό ματς στη Λαμία

Γράφτηκε από τον
Σούπερ Λίγκα: Κομβικό ματς στη Λαμία

Με φόντο τα πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας διεξάγεται σήμερα το εξ αναβολής παιχνίδι για την 21η αγωνιστική μεταξύ της Λαμίας και της ΑΕΛ.

Ιδιαίτερα κρίσιμο είναι το σημερινό παιχνίδι μεταξύ της Λαμίας και της ΑΕΛ, το οποίο είχε αναβληθεί εξαιτίας της υπόθεσης για τα ανακληθέντα δελτία των «βυσσινί» πριν από τον αγώνα για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (17:15, Novasports 1).

Τις δύο ομάδες χωρίζουν τρεις βαθμοί και αν οι γηπεδούχοι επικρατήσουν, τότε παίρνουν σημαντικό προβάδισμα ενόψει και της διαδικασίας των πλέι οφ.

Οι σημερινοί αντίπαλοι βρίσκονται στην καλύτερή τους φόρμα και ψυχολογία, λίγο πριν από την ολοκλήρωση της κανονική διάρκειας του πρωταθλήματος.

Η Λαμία στα δέκα τελευταία παιχνίδια έχει συγκεντρώσει 14 βαθμούς και ηττήθηκε μόνο από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, ενώ η ΑΕΛ προέρχεται από τις σημαντικές νίκες επί του Παναιτωλικού και του ΟΦΗ που της έδωσαν το δικαίωμα στο «όνειρο» για την παραμονή.

Οι πιθανές συνθέσεις

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Αραμπούλι, Ρόμανιτς, Ντέλετιτς, Καραμάνος.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Γιακιμόφσκι, Μαξιμένκο, Ζίζιτς, Ηλιάδης, Γκράουρ, Κολομπίνο, Στίφλερ, Ακούνια, Πινακάς, Ντουρμισάι.

Πηγή: sport-fm.gr