Παρασκευή, 13 Ιούνιος 2014 19:31

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Νέος πρόεδρος ο Γιώργος Φωτεινός

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Νέος πρόεδρος ο Γιώργος Φωτεινός

Σε σώμα συγκροτήθηκε χθές βράδυ η διοίκηση της Κυπαρισσίας μετά την εκλογή νέου συμβουλίου. Από τις διοικητικές διεργασίες προέκυψε νέος πρόεδρος ο Γιώργος Φωτεινός που τα τελευταία χρόνια ήταν στη διοίκηση έχοντας ρόλο υπευθύνου δημοσίων σχέσεων.


Οσον αφορά τον τέως πρόεδρο Δημήτρη Τσάγκο θα παραμείνει στο διοικητικό συμβούλιο όντας γενικός αρχηγός, ενώ συνεχίζουν και οι Θανάσης Γιαννίκος και Στυλιανός Διαμαντόπουλος.

Η σύνθεση του
9μελους συμβουλίου

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου έχει ως εξής:
Γιώργος Φωτεινός (πρόεδρος), Θανάσης Γιαννίκος, Μιχάλης Μπακούρος (αντιπρόεδροι), Γιάννης Συναδινός (αντιπρόεδρος και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων), Δημήτρης Καρυτινός (ταμίας), Κώστας Πράπας (γραμματέας), Δημήτρης Τσάγκος (γενικός αρχηγός), Νικήτας Μανδραπήλιας (έφορος υλικού), Στυλιανός Διαμαντόπουλος (μέλος).
Στο 9μελες συμβούλιο νέα πρόσωπα είναι οι Μπακούρος, Καρυτινός, Συναδινός και Μανδραπήλιας.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Φωτεινός τόνισε στο "Ν": "Στόχος της Κυπαρισσίας είναι μια αξιοπρεπή παρουσία στο νέο πρωτάθλημα της
Α' τοπικής. Ο πήχης κατεβαίνει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και αυτό σημαίνει πως ο ΑΟΚ δεν θα κάνει πρωταθλητισμό.
Προσωπικά ποτέ δεν λειτούργησα σαν μονάδα, αλλά σαν ομάδα.
Οπως λειτουργεί μια ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο έτσι πρέπει να λειτουργήσουμε ως διοίκηση".

Επαφή με Παναγόπουλο
και ποδοσφαιριστές

Πρώτο μέλημα της διοίκησης είναι να κλείσει το θέμα προπονητή και έτσι άμεσα θα γίνει κουβέντα με τον Παναγιώτη Παναγόπουλο που κάθονταν στον πάγκο του ΑΟΚ τα τρία τελευταία χρόνια.
Παράλληλα συστάθηκε μια επιτροπή αποτελούμενη από τον πρόεδρο Φωτεινό και τους Τσάγκο και Μπακούρο που θα αναλάβουν να μιλήσουν με όλους τους ποδοσφαιριστές του φετινού ρόστερ.
Το μπάτζετ της νέας σεζόν σαφώς και θα πέσει σε σχέση με φέτος, όμως θα γίνει προσπάθεια να διατηρηθούν στο ρόστερ αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές.