Κυριακή, 15 Ιούνιος 2014 22:08

Ετοιμάζει αλλαγές στην 11άδα ο Σάντος

Γράφτηκε από τον

«Κάποιοι παίκτες, όχι όλοι, δεν κατάλαβαν ότι παίζουν στο Mundial και ότι υπάρχει συνέχεια. Ό,τι υπάρχουν κι άλλα ματς. Δεν θέλω να τους κατηγορήσω. Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπαθήσαμε, αλλά κάναμε λάθη». Η δήλωση αυτή του Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με 3-0 από την Κολομβία στο εναρκτήριο για την Ελλάδα ματς του Mundial της Βραζιλίας, αποτελεί από μόνη της προάγγελο αλλαγών στη σύνθεση της ενδεκάδας στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Ιαπωνία τα ξημερώματα (01:00 ώρα Ελλάδας) της Παρασκευής 20 Ιουνίου.


Το ματς αυτό είναι «τελικός» για την εθνική μας, όπως, βεβαίως και για τους Ιάπωνες και όπως είπε ο Πορτογάλος «θα δούμε τα λάθη μας για να διορθώσουμε την κατάσταση και στα δύο επόμενα ματς θα παρουσιαστούμε καλύτεροι».
Πέραν, όμως, των δηλώσεων του Σάντος, το ότι θα υπάρξουν νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα είναι κάτι που μοιάζει αναμενόμενο και οι πληροφορίες «λένε» ότι θα συμβεί σίγουρα.
Ποιοι είναι, όμως, εκείνοι που διεκδικούν φανέλα βασικού; Ο Κώστας Μήτρογλου αντί του Γκέκα στην κορυφή της επίθεσης, ο Γιάννης Φετφατζίδης, αλλά και ο Γιώργος Τζαβέλλας αντί του Χολέμπας, που είχε πολλά προβλήματα με την Κολομβία, στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Επίσης θέση στο αρχικό σχήμα φέρεται να διεκδικεί και ο Γιώργος Καραγκούνης.
Περισσότερα για τις σκέψεις του Πορτογάλου Ομοσπονδιακού τεχνικού, βέβαια, αναμένεται να φανούν από αύριο (16/6), καθώς η σημερινή (15/6) προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη για τις 23:30 ώρα Ελλάδας στο Αρακαζού, αναμένεται να έχει τη μορφή χαλαρώματος, αλλά και ανάλυσης των λαθών από τον Φερνάντο Σάντος στους Ελληνες διεθνείς.
Στα υπόλοιπα αγωνιστικά ζητήματα, ο Παναγιώτης Γλύκος συνεχίζει ν' αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη φλεγμονή στο μάτι του. Γι' αυτόν το λόγο σήμερα επισκέφτηκε το νοσοκομείο του Αρακαζού και αποφασίστηκε ο πορτιέρε του ΠΑΟΚ να μείνει εκτός προπονήσεων για τρεις ημέρες.

πηγή sentragoal.gr