Τετάρτη, 17 Μάρτιος 2021 00:44

Champions League: Στους "8" Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Champions League: Στους "8" Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι (βίντεο)

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι είναι οι δύο ακόμη ομάδες που θα συνεχίσουν στα προημιτελικά του Champions League, μαζί με τις Πόρτο, Λίβερπουλ, Ντόρντμουντ και Παρί Σεν Ζερμέν.

Μάντσεστερ Σίτι-Γκλάντμπαχ 2-0

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα επιβλήθηκε εκ νέου 2-0 της Γκλάντμπαχ στη Βουδαπέστη σκοράροντας από πολύ νωρίς με τους Ντε Μπρόινε στο 12΄, Γκουντογκάν στο 18΄ και με συνολικά σκορ 4-0 πήρε με άνεση το εισιτήριο για την επόμενη φάση.



Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας (70’ Λαπόρτ), Κανσέλο (63’ Ζιντσένκο), Σίλβα, Ρόδρι (63’ Φερναντίνιο), Γκουντογκάν (70’ Στέρλινγκ), Μαχρέζ, Ντε Μπρόινε, Φόντεν

Γκλάντμπαχ (Μάρκο Ρόζε): Ζόμερ, Λάινερ, Γκίντερ, Ελβέντι (88’ Γιάντσκε), Μπενσεμπαϊνί (88’ Βεντ), Χόφμαν, Νόιχαους, Ζακάρια, Στιντλ (80' Τραορέ), Εμπολό (65’ Βολφ), Τουράμ (65’ Πλεά)

Ρεάλ Μαδρίτης-Αταλάντα 3-1

Χωρίς να αγχωθεί ιδιαίτερα η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε με σβηστές μηχανές το καθήκον της και επικρατώντας 3-1 της Αταλάντα πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Γκασπερίνι ήταν ανώτερη για ένα μισάωρο, αλλά το γκολ του Μπενζεμά στο 34΄, στην πρώτη τελική των «μερένχες» έκοψε τα πόδια των φιλοξενούμενων και έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Ζιντάν να τελειώσει την πρόκριση.



Στην επανάληψη τα πράγματα απλοποιήθηκαν και με το πέναλτι του Ράμος (2-0) στο 60', η «βασίλισσα» ουσιαστικά τελείωσε την υπόθεση πρόκριση, ενώ το γκολ του Μουριέλ (2-1) στο 83΄δεν άλλαξε τα δεδομένα, αφού ο Ασένσιο απάντησε για το 3-1 το αμέσως επόμενο λεπτό.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Νάτσο, Ράμος (64' Μιλιτάο), Βαράν, Μεντί, Βαλβέρδε (82' Ασένσιο), Κρόος, Μόντριτς, Βάθκεθ, Μπενζεμάν, Βινίσιους (71' Ροντρίγκο)

Αταλάντα (Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι): Σπορτιέλο, Τολόι (60' Παλομίνο), Ρομέρο, Τζιμσίτι, Μέλε, Ντε Ρόουν, Πεσίνα (84' Καλντάρα), Γκόζενς (57' Ίλισιτς), Μαλινόφσκι, Πάσαλιτς (46' Ζαπάτα), Μουριέλ (84' Μίραντσουκ)