Τετάρτη, 17 Μάρτιος 2021 18:02

Ο Νίκας κατεβαίνει υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ με τη στήριξη οκτώ Ενώσεων

Γράφτηκε από τον

Υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ κατεβαίνει ο Κωνσταντίνος Νίκας, ο οποίος έχει στην παρούσα φάση την υποστήριξη οκτώ Ενώσεων, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣ Βοιωτίας.

Ο Κωνσταντίνος Νίκας θα είναι και με τη... βούλα ο δεύτερος υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ στις εκλογές της 27ης Μαρτίου, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣ Βοιωτίας στο επίσημο σάιτ της. Ο πρόεδρος της Ένωσης θα είναι ο αντίπαλος του Θοδωρή Ζαγοράκη και αυτή τη στιγμή έχει τη στήριξη οκτώ ΕΠΣ ενόψει της εκλογικής διαδικασίας σε δέκα ημέρες.

"Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ κ. Νίκας Κωνσταντίνος, κατέθεσε υποψηφιότητά του για την Προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας μετά από πρόταση οχτώ (8) Ενώσεων και με την συναίνεση της Ε.Π.Σ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ", αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Νίκας επανεξελέγη πρόεδρος στην Ένωσή του τον Δεκέμβριο του 2019 χωρίς να έχει αντίπαλο στις εκλογές, ενώ κατείχε την θέση από το 2016. Είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται με την ΕΠΣ Βοιωτίας εδώ και περίπου δυο δεκαετίες και είναι προϊστάμενος στο Πταισματοδικείο Λιβαδειάς.

Στις 13 Μαρτίου πάντως η ΕΠΣ Βοιωτίας είχε εκδώσει και ανακοίνωση στήριξης στον Θοδωρή Ζαγοράκη, αναφέροντας: "Ο Πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας στηρίζουν τον Θοδωρή Ζαγοράκη στην Υποψηφιότητά του, για την Προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Του ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο σε αυτό το δύσκολο έργο που θα αναλάβει. Θα είμαστε δίπλα του να βοηθήσουμε ώστε το Ελληνικό ποδόσφαιρο να ανέβει στα Ευρωπαϊκά πρότυπα εκεί που του αξίζει!".

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ