Πέμπτη, 18 Μάρτιος 2021 13:29

MΑΡΤΙΝΣ: “Πάμε με θετική σκέψη”

Γράφτηκε από τον

Η Αρσεναλ μπορεί να είναι αγκαλιά με την πρόκριση, αλλά στον Ολυμπιακό ευελπιστούν ότι θα κάνουν τη μεγάλη ανατροπή.

Στη συνέντευξη τύπου πριν τον σημερινό αγώνα ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε αισιόδοξος. Παράλληλα δήλωσε ότι ο Μπα θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα. «Η νοοτροπία μας είναι ίδια. Η νοοτροπία δεν αλλάζει. Ξέρουμε ότι έχουμε μειονέκτημα, αλλά στο ποδόσφαιρο γίνονται όλα. Πάμε με θετική σκέψη παρά το γεγονός ότι ξέρουμε η Άρσεναλ έχει το προβάδισμα» Για το εάν είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του η αναμέτρηση με την Άρσεναλ: "Όχι, η αλήθεια είναι πως έχουμε αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες. Σκεφτόμαστε θετικά. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, δυνατοί και έτοιμοι να τα δώσουμε όλα. Ξέρουμε ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας. Να σας θυμίσω ότι πέρσι είχαμε δεχτεί ένα γκολ. Κανείς δεν το πίστευε. Εμείς το πιστέψαμε και τα καταφέραμε. Φέτος τα πράγματα είναι δύσκολα, πρέπει να πετύχουμε τρία γκολ. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και το πιστεύουμε".
Για τους υπόλοιπους τραυματίες και ποιοι θα ακολουθήσουν την αποστολή: "Εκτός από τον Μπα, ο Σεμέδο, ο Αβραάμ, ο Χασάν και ο Βαλμπουενά δεν θα έρθουν, αλλά θα έρθει ο Βρουσάι"
Για το εάν ο Ολυμπιακός θα έχει στο μυαλό του, αν δεν μπορέσει να πάρει την πρόκριση να πάρει τουλάχιστον ένα θετικό αποτέλεσμα: "Ναι φυσικά, ένα γρήγορο γκολ στα πρώτα λεπτά θα είναι σημαντικό. Αν δεν καταφέρουμε να προκριθούμε τότε θα κοιτάξουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα". Για το τι πρέπει να αλλάξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο για να φύγει από την 20η θέση: "Εδώ βρισκόμαστε να μιλήσουμε για το ματς και όχι για το πώς πρέπει να δομηθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά πρέπει να αλλάξουν πράγματα. Μας αφορά η θέση της Ελλάδας, είναι πολλά αυτά που πρέπει να αλλάξουν, αλλά θα αναφερθούμε άλλη φορά σε αυτά και όχι σήμερα"
Από την πλευρά του ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί τόνισε: "Πρέπει να πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Πρέπει να τα δώσουμε όλα. Πρέπει να σκοράρουμε τουλάχιστον ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Πέρσι η τύχη μας χαμογέλασε και ελπίζουμε να το κάνουμε και φέτος" Για το εάν θέλει να ξεπεράσει τα περσινά γκολ που πέτυχε: "Πραγματικά προσπαθώ και προπονούμαι συνεχώς. Είναι πολυ σημαντικό για εναν επιθετικό η προπόνηση. Νομίζω ότι αυτό είναι πιο σημαντικό. Έχει πάει πολύ καλά η ομάδα και έχω βοηθήσει κι εγώ. Δουλεύω πολύ ώστε να συνεισφέρω στο σκοράρισμα. Για έναν επιθετικό είναι το πιο σημαντικό να βρίσκει γκολ" Για το περσινό γκολ κόντρα στην Άρσεναλ: "Δεν θα το ξεχάσω ποτέ, ήταν πολύ σημαντικό για εμάς και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ελπίζω να γίνει το ίδιο και φέτος, θα προσπαθήσουμε πολύ για να κάνουμε το καλύτερο"