Δευτέρα, 16 Ιούνιος 2014 20:16

Νέος προπονητής του Αγρα ο Δημήτρης Παναγιώτου

Γράφτηκε από τον

 

Ο Δημήτρης Παναγιώτου επιστρέφει στη Μεσσηνία, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Τέλλου Αγρα. Ο τέως τεχνικός της Εράνης συναντήθηκε την Κυριακή το βράδυ με τους διοικούντες της ομάδας των Γαργαλιάνων και έδωσε τα χέρια.
Ετσι θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Μηλίτση στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας και θα τεθεί τη νέα σεζόν αντιμέτωπος με τους Φιλιατρινούς στους οποίους εργάστηκε πέρυσι για ένα εξάμηνο. Στη συνέχεια αποχώρησε λόγω του ότι πήρε μετάθεση (είναι καθηγητής φυσικής αγωγής) σε σχολείο στην Εύβοια. Στο διάστημα της παρουσίας του όμως στην Εράνη άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και οι ιθύνοντες του Αγρα αποφάσισαν να συνεργαστούν μαζί του. Οι δύο πλευρές είχαν κάνει τις πρώτες επαφές στο ξεκίνημα της προηγούμενης εβδομάδας και προχθές έγινε η καθοριστική συνάντηση όπου επετεύχθη η συμφωνία.
Ο Δ. Παναγιώτου θα εγκατασταθεί μόνιμα στους Γαργαλιάνους και πλέον ξεκινά ο σχεδιασμός για το πρωτάθλημα της Α' τοπικής
Αρχικά θα γίνουν συζητήσεις με τους παίκτες από το υπάρχον ρόστερ ώστε να ξεκαθαρίσει ποιοι θα μείνουν. Ενδεικτικά πάντως αναφέρουμε ότι θεωρείται δύσκολη η παραμονή των Δημήτρη και Σταύρου Σώκαλη, όπως και του Μέντζα και είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ.