Κυριακή, 21 Μάρτιος 2021 14:31

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-2: Βαθμός στο 97' για τους Αρκάδες με γκολ του γκολκίπερ Παπαδόπουλου! (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Απίστευτο παιχνίδι έγινε σήμερα στο "Θ. Κολοκοτρώνης" ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναθηναϊκό...

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2 στο πρώτο ματς των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Οι πράσινοι έβαλαν δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά (58' και 59') με τον Μακέντα και όλα έδειχναν πως θα έπαιρνε ένα μεγάλο διπλό. Ομως στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Αρκάδες γύρισαν το ματς, χάρις και στις αλλαγές του Ράσταβατς. Αρχικά ο Φερνάντες στο 84' μείωσε σε 1-2 και στο 97' ο τερματοφύλακας (!!!) Παπαδόπουλος με άψογο πλασέ ισοφάρισε σε 2-2!

Τέλος στον αγώνα! Τελικό αποτέλεσμα 2-2 με γκολ του τερματοφύλακα Νίκου Παπαδόπουλου στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων!

Ισοφαρίζει ο Αστέρας σε 2-2! Ο Φερνάντες έκανε τη σέντρα και ο προωθημένος Παπαδόπουλος με άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2! Απίστευτη εξέλιξη στην Τρίπολη!

96' Γκολλλλ για τον Αστέρα με τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο!!!!

Κίτρινη κάρτα στον Διούδη.

94' Αλλαγή για τους φιλοξενούμενους. Ο Σάντσες στη θέση του Χατζηγιοβάνη.

88' Διαγώνιο σουτ ο Φερνάντες απέκρουσε ο Διούδης!

84' Γκολ για τους γηπεδούχους! Ο Αλι Μπαμπα έκανε την κεφαλιά πάσα και ο αμαρκάριστος Φερνάντες με σκαστό σουτ από κοντά μείωσε σε 1-2 για τον Αστέρα!

82' Αποχωρεί ο πρωταγωνιστής του σημερινού αγώνα μέχρι τώρα... Ο Μακέντα εκτός αγώνα και στη θέση του ο Ιωαννίδης. Επίσης ο Αθανασακόπουλος πήρε τη θέση του Αλεξανδρόπουλου.

Τα γκολ του Μακέντα ήταν τα πρώτα που έβαλε φέτος ο Παναθηναϊκός στον Αστέρα Τρίπολης.

76' Σουτ ο Τιλίκα, μπλόκαρε εύκολα ο Διούδης.

74' Πρώτη αλλαγή και για τον Μπόλονι. Ο Ενγκμπακοτο στη θέση του Αγιουμπ, ο οποίος ήταν αρκετά καλός σήμερα.

72' Ιγκλέσιας στη θέση του Μπελόκ και Αλβαρες στη θέση του Τασουλή. Αλλες δύο αλλαγές για τον Μίλαν Ράσταβατς.

Σε τρομερή φόρμα ο Μακέντα, βρίσκει δίχτυα και μάλιστα δις για δεύτερο σερί ματς μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Κίτρινη κάρτα δέχθηκαν και οι Σίτο για τον Αστέρα και οι Χατζηγιοβάνης και Νιας για τον Παναθηναϊκό.

63' Αλλαγές για τους γηπεδούχους. Κρέσπι βγήκε και μπήκε ο Τίλικα και αποχώρησε ο Σίτο για να μπει ο Αλι Μπαμπά.

59' Δεύτερο γκολ για τον Παναθηναϊκό και πάλι με τον Φεντερίκο Μακέντα! Ο Χουανκάρ από αριστέρα με κάθετη πάσα βρήκε τον Μακέντα και ο φορ των πρασίνων με σουτ με το αριστερό έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία για το 0-2!

58' Γκολ για τον Παναθηναϊκό... Ο Χουανκάρ έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Μακέντα με κεφαλιά έγραψε το 0-1.

56' Μεγάλη φάση για τον Παναθηναϊκό... Ο Μολό έδωσε στον Βιγιαφάνες, ο οποίος με τακουνάκι τον βρήκε στη μεγάλη περιοχή, με τον Μολό να σουτάρει με δύναμη και τον Παπαδόπουλο να αποκρούει σε κόρνερ.

52' Κίτρινη κάρτα στον Μακέντα για φάουλ στον Καστάνιο. Η πρώτη στο ματς.

47' Λάθος διώξιμο του Διούδη, ο Μπελόκ κέρδισε την μπάλα από το Νιάς και έπιασε το σουτ με την μπάλα να φεύγει ένα μέτρο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Σέντρα στο β' ημίχρονο στην Τρίπολη. Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες.

Ημίχρονο στο γήπεδο "Θ. Κολοκοτρώνης". Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 0-0 σ' ένα ματς με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. 

45' Σουτ Αλεξανδρόπουλου από το ημικύκλιο της περιοχής, ο Μπελόκ έβαλε σωτήρια την κόντρα και η μπάλα έφυγε κόρνερ.

Ο Παναθηναϊκός έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, όχι όμως και καλές επιλογές στο τελευταίο μισό του γηπέδου.

28' Ο Βιγιαφάνιες έσκαψε την μπάλα για τον Μακέντα που έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ.

22' Σέντρα του Χατζηγιοβάνη, η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Τασουλή, αλλά ο ρέφερι αφού συμβουλεύτηκε και το var έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

19' Mεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Λουίς Φερνάντεθ μπήκε στην περιοχή από δεξιά σούταρε, αλλά ο Διούδης απέκρουσε σωτήρια.

Συμπληρώσαμε το πρώτο δεκάλεπτο, χωρίς τη μεγάλη φάση το ματς. Αναγνωριστικό αυτό το διάστημα για τους παίκτες των δύο ομάδων.

Για τον Παναθυναϊκό ο Διούδης υπερασπίζεται την εστία, οι Μολό, Χουάνκαρ είναι στη δεξιά και αριστερή αντίστοιχα πτέρυγα της άμυνας, με τους Πούγγουρα και Σένκεφελντ να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή οι τρεις είναι οι Νιάς, Αλεξανδρόπουλος, Αγιούμπ, δεξί εξτρέμ ο Χατζηγιοβάνης, αριστερό ο Βιγιαφάνιες και ο Μακέντα αιχμή του δόρατος στην επίθεση.

Ο Παπαδόπουλος είναι κάτω από τα γκολπόστ για τον Αστέρα και στην άμυνα από δεξιά οι Κώτσιρας,, Χριστόπουλος, Καστάνο, Τασουλής, Στη μεσαία γραμμή οι Μπελόκ, Βαλιέντε,  Κρέσπι, Σίτο και στήριγμα του Φερνάντες στην επίθεση ο Ριέρα.

Στη σέντρα η ομάδα του Παναθηναϊκού με τον Μακέντα, ο οποίος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Το ματς θα διαιτητεύσει ο Πορτογάλος Αντόνιο Νόμπρε με βοηθούς τον Μεσσήνιο Ηλία Αλεξέα και τον Απτόσογλου. Τέταρτος διαιτητής είναι ο Γκορτσίλας και στο var oi Εστέβες και Μπαλτάς (Avar)

Ολα είναι έτοιμα για τη σέντρα, με τον καιρό να είναι συννεφιασμένος. 

Οι συνθέσεις των ομάδων

 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Χριστόπουλος, Καστάνο, Βαλιέντε, Μπελόκ, Κρέσπι, Ριέρα, Σίτο, Φερνάντες, 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:  Διούδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό.