Δευτέρα, 22 Μάρτιος 2021 11:36

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Πάτησαν... χορτάρι μετά από σχεδόν πέντε μήνες!

Γράφτηκε από τον

Μετά από σχεδόν πέντε μήνες πάτησαν... χορτάρι οι παίκτες του Διαβολιτσίου και ετοιμάζονται για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής που θα συνεχιστεί στις 4 Απριλίου.

Η πρώτη προπόνηση μετά τη μεγάλη διακοπή λόγω της πανδημίας του κορονοϊού διεξήχθη την περασμένη Τετάρτη 17 Μαρτίου, στο γήπεδο “Καπετάν Βασίλης”.
Να θυμίσουμε πως ο ΑΟΔ είχε διακόψει τις προπονήσεις νωρίτερα από τις υπόλοιπες ομάδες του 9ου ομίλου, μιας και στα τέλη Οκτωβρίου είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό ορισμένοι παίκτες της ομάδας.
Ετσι η αποχή της ομάδας του Αλέξη Μαντζούνη αγγίζει τους πέντε μήνες!

Προβληματισμός για την ολιγοήμερη προετοιμασία

Μετά τα απαραίτητα τεστ λοιπόν (όλα ήταν αρνητικά) και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα οι παίκτες του Διαβολιτσίου επέστρεψαν στις προπονήσεις, με τον κ. Μαντζούνη να τους δίνει χθες ρεπό.
Στη διάθεση του Τριφύλιου τεχνικού βρίσκονται αυτή τη στιγμή 18 ποδοσφαιριστές (από τους 25 που διαθέτει το ρόστερ) και είναι ανοικτό το ενδεχόμενο τόσο μεταγραφών όσο και αποχωρήσεων.
Ο Αλέξης Μαντζούνης πάντως δεν κρύβει τον προβληματισμό του για την πολύμηνη αποχή, για τον μικρό χρόνο που έχουν οι παίκτες στη διάθεση τους για να προετοιμαστούν και για τους τραυματισμούς που ελλοχεύουν, μιας και μιλάμε για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.

Θα δώσει δέκα ματς!

Το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής θα επαναρχίσει την Κυριακή 4 Απριλίου, αφού πήρε το ΟΚ από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων.
Δηλαδή σε δύο εβδομάδες οι ομάδες θα βρεθούν και πάλι στη σέντρα και σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΕΠΟ θα διεξαχθεί μόνος ο πρώτος γύρος σε κάθε όμιλο.
Δηλαδή στον 9ο όμιλο που είχαν διεξαχθεί τέσσερις αγωνιστικές, θα πραγματοποιηθούν άλλες οκτώ και θα ολοκληρωθεί η σεζόν.
Το Διαβολίτσι πάντως θα δώσει δέκα ματς συνολικά μιας και είχαν αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού τα παιχνίδια με Αίαντα Γαστούνης (εκτός έδρας) και Εθνικό Σκουλικάδου (εντός έδρας).
Ο ΑΟΔ δεν είχε ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα μιας και είχε δύο ήττες σε ισάριθμα ματς με Παναιγιάλειο και Ζάκυνθο και βρίσκεται στην τελευταία θέση του 9ου ομίλου δίχως βαθμό.